Octombrie 13, 2017
În calitate de lideri din industrie, Dell și Kensington abordează subiectul ...
August 21, 2017
ASBIS devine distribuitor oficial de solutii INFINIDAT pe noi piete, precum ...
Iulie 11, 2017
Cel mai vast portofoliu cu noile plăci de bază dual-socket și single-socket și ...
Iulie 06, 2017
Dezvoltate pentru scalabilitate și programabilitate ridicată, seria Spectrum-2 ...
Iunie 22, 2017
Editia de vara a catalogului va la dispozitie informatii cheie legate de cele ...

Deveniti clientul nostru

Daca doriti sa deveniti clientul ASBIS Romania va rugam sa ne transmiteti un mesaj in pagina de contact, pentru a primi toate informatiile necesare inregistrarii.

ASBIS Romania a lansat programul ASBIS-DELL CLUB Public and Large Enterprise

Noiembrie 01, 2013

ASBIS, DELL, PLE

ASBIS Romania a lansat programul ASBIS-DELL CLUB Public and Large Enterprise

ASBIS Romania a lansat programul ASBIS-DELL CLUB Public and Large Enterprise (PLE) in care partenerii sai au numeroase avantaje la achizitia produselor Dell commercial de la ASBIS Romania.

Beneficiile pentru membri

• Oferte de preț speciale.
  • Bonusuri în funcție de volumul achizițiilor.
  • Suport în vederea calificării pentru bonusuri suplimentare – bonus în vederea obținerii de noi certificări de la DELL – “certified sales” sau “certified engineer”- in perioada programului.
  • Training-uri pentru dezvoltarea capabilităților de vânzare, de poziționare a soluțiilor DELL sau de produs.
  • Recompensarea eforturilor de pre-sales.
  • Suport presales si prioritizare pentru determinarea soluției și selecția echipamentelor.
  • Suport, la cerere, în prezentarea și/sau negocierea cu clientul final, în numele partenerului, pentru proiecte complexe.
  • Posibilitatea de a dezvolta acțiuni de marketing în comun cu ASBIS.(1)

Liniile de produse participante

Notebook-uri, ultrabook-uri si tablete (Latitude, Precision), stații de lucru si stații grafice (OptiPlex, Precision), servere (PowerEdge), rack-uri și accesorii pentru acestea, echipamente de stocare, rețelistică, UPS pentru servere, servicii pentru aceste produse.

Condiții participare

• Participarea în programul DELL T2 (http://partnerdirect.dell.com) din acel trimestru. Transmiterea către ASBIS Romania a ID-ului DELL este obligatorie !
  • Transmiterea cererii de înscriere în program către sales@asbis.ro până la data limita indicata.
  • Participarea la training-urile obligatorii pentru produsele din gama PLE organizate de către DELL sau ASBIS Romania.
  • Furnizarea informațiilor necesare abordării proiectului, în formatul fișei de proiect, pentru o bună colaborare, în maxim 48 de ore față de momentul solicitării
  • În cazul nerespectării termenelor contractuale și de plată, ASBIS Romania își rezervă dreptul de a amâna sau anula acordarea bonusurilor și a bugetelor de marketing confirmate către partener.

ASBIS-DELL Club Produse PLE – Q4 FY2014

Bonusuri în functie de volumul achizitiilor realizate în perioada 1 noiembrie 2013 – 31 ianuarie 2014.
Cererea de înscriere în program trebuie transmisa catre sales@asbis.ro pâna la 30 noiembrie 2013.
Pentru a primi prezentarea incluzand valorile bonusurilor si restul detaliilor programului, valabile pentru Q4 FY 2014, va rugam sa ne transmiteti un email la adresa sales@asbis.ro

(1) Subiect de discutie cu ASBIS Romania.