Ianuarie 21, 2020
Placa grafică AMD Radeon ™ RX 5600 XT este proiectată pentru experiența de ...
Ianuarie 16, 2020
Utilizează aproape fiecare milimetru pătrat disponibil. Este util, puternic, ...
Ianuarie 13, 2020
Kingston Digital Europe Co LLP, companie afiliată Kingston Technology Company, ...
Ianuarie 08, 2020
Perenio IoT se lansează pe piața globală la CES 2020 și anunță o campanie de ...
Decembrie 19, 2019
Placa de bază MU71-SU0 pentru Intel Xeon W-3200 dispune de șase sloturi PCIe ...
Decembrie 12, 2019
Bazat pe răspunsurile a peste 5000 de specialiști IT, raportul prezintă ...
Eveniment pentru partenerii ASBIS pentru prezentarea celor mai noi produse si oportunitati de la Dell, Microsoft si Intel

Iunie 06, 2011

Dell, Microsoft, Intel

In decursul a câteva ore primiti cele mai importante informații legate de acești vendori. Noile modele Dell Inspiron, Inspiron 15R Switch, smarthone-uri Steak si Venue Pro etc. Prezentari, show-case, networking.

ASBIS Romania organizează pentru partenerii sai o întâlnire în cadrul căreia se vor prezenta cele mai noi produse și oportunități de afaceri de la Dell, Microsoft și Intel și în care se vor aborda, in mod direct, diverse subiecte importante pentru firmele participante.

Ne propunem ca în decursul a câteva ore să furnizăm participantilor cele mai importante informații legate de acești vendori. Vom prezenta noile modele Inspiron 15R, Inspiron 15R Switch, Vostro 3550 și XPS L2 și noile generații de smartphone-uri Streak 7 și Venue Pro de la Dell,elemente-cheie despre produsele și serviciile Microsoft și avantajele noii platforme Sandy Bridge de la Intel. De asemenea, participanetii vor putea afla mai multe despre accesoriile Dell distribuite de ASBIS Romania si vor putea vedea multe dintre acestea în cadrul show-case-ului din cadrul evenimentui.

Evenimentul va avea loc pe 21 iunie 2011, la ora 9:30, la Hotel Caro (Bd. Barbu Vacarescu 164A, Tel. 021 208 6100, http://hotelcaro.ro). Evenimentul este destinat numai firmelor revanzatoare partenere ASBIS Romania.

Confirmarile de participare se transmit la adresa dragusin.puiu@asbis.ro sau prin telefon la 021 337 1096-99, 0753 015 705.

Va asteptam,
Echipa ASBIS Romania