Februarie 13, 2020
Logitech lansează StreamCam, o nouă soluție de streaming pentru studioul tău de ...
Februarie 07, 2020
Disponibile din februarie 2020, noile Crucial® Ballistix® și Crucial® ...
Ianuarie 29, 2020
Descoperiri ale inteligenței artificiale (AI) ce deschid calea către o ...
Ianuarie 29, 2020
Software-ul OpenStack „Train” oferă un mediu virtualizat prin InfiniBand pentru ...
Ianuarie 23, 2020
Super Micro Computer, Inc., membru Gold al Oracle PartnerNetwork (OPN), și-a ...
Ianuarie 23, 2020
Sistem de Stocare Modular Revoluționar construit pentru a gestiona eficient ...
ASBIS Romania organizează Partner Roadshow 2012 pentru firmele revânzătoare - prezentarea Windows® 8 și alte noutăți de la producători cheie din domeniul  IT din România

Noiembrie 19, 2012

Windows

ASBIS Romania organizează Partner Roadshow 2012 pentru firmele revânzătoare - prezentarea Windows® 8 și alte noutăți de la producători cheie din domeniul IT din România

Prezentări ale Windows® 8, ale noului Office, ale Windows Server 2012 și ale altor tehnologii și produse noi de la producători cheie din domeniul IT din România.

ASBIS Romania recomandă software Microsoft original

Sunteți pregătiți pentru noile oportunități?

Windows® 8, noul Office, noul Windows Server 2012, precum și noile tehnologii și produse de la producatorii cheie din IT vor fi disponibile în curând și pentru că sunteți un partener important pentru noi dorim să vă invităm la ASBIS Partner Roadshow 2012.

Acesta reprezintă oportunitatea Dvs. de a obține cele mai recente informații legate de Windows® 8, Office și de celelalte produse, tehnologii și programe de parteneriat de la MICROSOFT, INTEL, DELL, FUJITSU, WESTERN DIGITAL, SEAGATE, KINGSTON, GIGABYTE și EDIMAX, astfel încât să puteți beneficia de oportunitățile oferite de aceste produse și programe.

În cadrul acestui eveniment veți avea ocazia, de asemenea, să vedeți produse noi în cadrul showcase-ului și să intrați în legatură directă cu reprezentații producătorilor prezenți.

Vă rugăm să confirmați participarea și să indicați la care masa rotundă, dintre cele dedicate producătorilor participanți, doriți să participați, către Claudia Cobzariu, 021 337 1096-99, 0745 306 290, claudia.cobzariu@asbis.ro

Locații:

București – 29 octombrie 2012

Constanța - 5 noiembrie 2012

Brașov - 20 noiembrie 2012, 9:30, Grand Hotel (www.grand-hotel.ro)
Str. Garii Noua Nr. 6

Cluj Napoca - 22 noiembrie 2012, 9:00, Hotel Paradis (www.paradis.ro)
Str. Ciocarliei Nr. 47

Timișoara - 28 noiembrie 2012, 9:30, Hotel Lido (www.hotel-lido.ro)
Str. Iosif Bulbuca Nr. 20

Vă așteptăm în cea mai apropiata locatie.

Echipa ASBIS