Februarie 13, 2020
Logitech lansează StreamCam, o nouă soluție de streaming pentru studioul tău de ...
Februarie 07, 2020
Disponibile din februarie 2020, noile Crucial® Ballistix® și Crucial® ...
Ianuarie 29, 2020
Descoperiri ale inteligenței artificiale (AI) ce deschid calea către o ...
Ianuarie 29, 2020
Software-ul OpenStack „Train” oferă un mediu virtualizat prin InfiniBand pentru ...
Ianuarie 23, 2020
Super Micro Computer, Inc., membru Gold al Oracle PartnerNetwork (OPN), și-a ...
Ianuarie 23, 2020
Sistem de Stocare Modular Revoluționar construit pentru a gestiona eficient ...
ASBIS Romania a incheiat un acord de distributie cu IN-WIN

Februarie 15, 2012

IN-WIN

ASBIS Romania a incheiat un acord de distributie cu IN-WIN

ASBIS Romania, unul dintre cei mai importanti distribuitori din domeniul IT din Romania si IN-WIN Development Inc, un producator de top, inovator, din industria PC hardware de inalta calitate si multiplu castigator al renumitei distinctii “Red-Dot Design Award”, anunta oficial semnarea contractului de parteneriat si introducerea in piata din Romania a produselor IN-WIN prin intermediul ASBIS Romania si a retelei sale de distributie.

ASBIS Romania, unul dintre cei mai importanti distribuitori din domeniul IT din Romania si IN-WIN Development Inc, un producator de top, inovator, din industria PC hardware de inalta calitate si multiplu castigator al renumitei distinctii “Red-Dot Design Award”,  anunta  oficial  semnarea contractului de parteneriat si introducerea in piata din Romania a produselor IN-WIN prin intermediul ASBIS Romania si a retelei sale de distributie.

“Suntem onorati sa fim parteneri ai companiei ASBIS Romania, un important si experimentat distribuitor si sa furnizam impreuna produse si servicii de inalta calitate, destinate clientilor nostri din Romania.” a declarat Laura Bocu Sales Executive EU “Sloganul nostru contemporan si inovator’ se afla atat la baza dezvoltarii produselor proprii precum si a atitudinii noastre in deservirea dorintelor partenerilor strategici. Noi eliminam ‘im’ din ‘imposibil’ si consideram ca un brand fara persistenta este  un simplu  nume.”

“Noi aveam de mai mult timp informatii despre calitatea si performanta produselor de la IN-WIN si ne-am dorit un parteneriat cu acest producator. Am reusit si acum suntem in masura sa oferim utilizatorilor din tara noastra aceste carcase de o calitate foarte buna si sa transmitem mai departe intreg suportul pe care il pune la dispozitie IN-WIN astfel incat clientul final sa fie 100% multumit.” a adaugat Monica Aluas, Country Manager ASBIS Romania.

IN-WIN este o companie inovatoare, care vine mereu in sprijinul utilizatorilor cu noi produse sau servicii. Unul dintre elemente de noutate pentru aceasta perioada este reprezentat de carcasa SMALL, SMART,  SLEEK, SPECTACULAR din seria BQ, o carcasa mini-ITX, proiectata pentru a economisi spatiu, cu posibilitatea de montare in spatele unui monitor LCD, cu  telecomanda externa optionala, cu o structura Dual Layer a designului interior, sursa interna si suport pentru placa de baza Mini-ITX.  Produsul va fi disponibil in viitorul apropiat la ASBIS Romania.

ASBIS Romania, distribuitor autorizat in zona A-Brands pentru Dell, Fujitsu si Lenovo, este subsidiara locala a grupului ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS), distribuitor de top din domeniul tehnologiei informatiei cu sediul în Cipru. Grupul ASBIS este specializat in distributia componentelor si perifericelor pentru computere, produselor electronice de larg consum si de software de la producatori renumiti, precum Intel, AMD, Seagate, Western Digital, Samsung, Microsoft, Fujitsu, Toshiba, Dell, Acer, Lenovo, Hitachi. Are are filiale in 26 de tari, peste 1200 de angajati si 32.000 de clienti activi in peste 70 de tari si a avut venituri de 1,43 miliarde USD in 2010. Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati www.asbis.com si www.asbis.ro

IN-WIN Development Inc.,  producator  ISO 9001 de carcase PC profesionale, carcase server, surse de alimentare si dispozitive de stocare, este principalul furnizor de solutii pentru integratorii de sisteme din intreaga lume. Fondata in 1985, IN-WIN ofera produse de inalta calitate, care sunt in conformitate cu toate regulamentele de siguranta, precum si servicii impecabile clientilor sai. Pentru mai multe informatii va rugam vizitati www.in-win.com.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne scrieti la adresa sales@asbis.ro