Septembrie 30, 2019
La o adunare a liderilor din industrie la nivel mondial în Seul, Coreea de Sud, ...
Septembrie 20, 2019
Toate sistemele gamei de servere AMD EPYC ™ cu configurații unice includ ...
Septembrie 16, 2019
ABBYY FineReader oferă licențe flexibile și simple pentru a satisface nevoile ...
Septembrie 16, 2019
Număr mare de nuclee și procesor SYS-5049A-T Boasts Dramatic Performance
Septembrie 11, 2019
Liderul industriei va oferi cel mai bun TCO de stocare, dând startul epocii ...
Septembrie 10, 2019
Infortrend® Technology, Inc. anunță lansarea sistemelor de stocare de nouă ...
NOU!!! ASBIS & Western Digital Branded – un parteneriat strategic!

Iunie 01, 2010

NOU!!! ASBIS & Western Digital Branded – un parteneriat strategic!

NOU !!! ASBIS & Western Digital Branded – un parteneriat strategic

„Limasol (Cipru), 3 februarie 2009 - ASBIS Enterprises PLC, unul din cei mai importanti furnizori de hardware si software pe pietele in curs de dezvoltare din Europa, Orientul Mijlociu si Africa isi completeaza portofoliul de hard-disk-uri prin semnarea unui contract de distributie cu Western Digital (WD), unul din pionierii si liderii cu traditie in domeniul suporturilor de stocare.” Asa a inceput „aventura” impreuna cu ASBIS si Western Digital, iata la numai un an distanta, suntem mandri sa va anuntam ca ASBIS Romania va adauga la portofoliul existent si divizia de HDD-uri Externe/BRANDED, incepand cu data de 01.06.2010.

Conform contractului semnat, ASBIS Romania este autorizata sa comercializeze o gama larga de produse WD, inclusiv hard-disk-uri externe pentru aplicatii de stocare pentru computere, mobile, audio-video si pentru firme.

”Segmentul stocarii de date interne sau externe a fost intotdeauna una din directiile noastre principale de acumulare de competente si experienta, portofoliul de produse demonstreaza increderea partenerilor nostri in capacitatea noastra de a dezvolta aceasta directie de business.", a declarat Monica Aluas, Country Manager ASBIS Romania.

"Prin semnarea acestui parteneriat, ASBIS Romania dovedeste din nou mobilitate si energie, prin implicarea in segmentul mobilitatii si al stocarii de date externe, care, pe langa segmentul traditional al PC-urilor unde ASBIS se bucura de prestigiu si apreciere, ofera noi oportunitati de afaceri.

Demonstram astfel calitatea serviciilor puse la dispoziția partenerilor, acest nou contract fiind o bună dovadă a angajamentului nostru, a profesionalismului și competențelor pe care le oferim. Statutul primit ne oferă posibilitatea de a îmbunătăți și mai mult serviciile noastre, suport fundamental pentru partenerii cu care lucrăm, și premise pentru noi directii în dezvoltarea afacerilor.”

Pentru a afla mai multe despre produsele WD Branded faceti click aici<<

Pentru a vizualiza toate promotiile curente ale ASBIS Romania faceti click aici<<

Pentru a plasa comenzi in ASBIS B2B Marketplace (it4profit.com) faceti click aici<<

Pentru orice alte informatii privind preturile, disponibilitatea produselor, pentru detalii produse va rugam sa contactati echipa de vanzari ASBIS (sales@asbis.ro) sau sa vizitati site-ul nostru www.asbis.ro.