De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Aprilie 11, 2019
În aprilie 2019, Intel a introdus Intel Optane H10 - memorie cu stocare ...
Aprilie 04, 2019
Bazându-se pe mai mult de 20 de ani de prezență în poziția de lider a ...
Martie 29, 2019
Seagate oferă soluții de stocare fiabile pentru toate mediile de supraveghere. ...
Ianuarie 03, 2019
Compania se axează în prezent pe 3 tehnologii principale: echipamente ...
Decembrie 10, 2018
Mărește performanțele Centrelor de date cu Infortrend GSa 5000 All-Flash Array
SonicWall lansează noua platformă Capture Cloud

Mai 17, 2018

SonicWall lansează noua platformă Capture Cloud

SonicWall vă ajuta să protejati mai bine ceea ce este important - afacerea, clienții, confidențialitatea și datele dvs. - împotriva celor mai periculoase atacuri cibernetice de astăzi.

Noua platformă Capture Cloud integrează portofoliul complet de produse SonicWall, funcționalități și servicii pentru a oferi clienților o experiență eficientă și ușor de utilizat.

Noile capabilități RTDMI ™ protejează clienții Capture ATP și Email Security de atacuri care se folosesc de memoria RAM și programe malware de tip zero-day, incluzând PDF-uri și documente Microsoft Office suspecte.

Noul centru de securitate Capture oferă vizibilitate specifică clienților, gestionarea dispozitivelor, analize avansate și raportare.

Noile soluții NSv firewall virtual și firewall pentru aplicații web (Web Application Firewall-WAF) combina avantajele securității unui firewall fizic cu avantajele operaționale și economice ale virtualizării în cloud public și privat.

Noul client Capture oferă capabilități avansate de securitate pentru endpoint-uri și de “rollback”.

Noua gamă de echipamente firewall NSa 3650, 4650 și 5650 oferă mai mult decât dublul numărului de conexiuni SPI (până la 4 milioane) și cvadruplează numărul de conexiuni DPI-SSL în comparație cu modelele precedente.

Noul sistem de operare SonicOS 6.5.1 se instalează pe echipamentele NSa, introduce un set bogat de API-uri pentru scripting și automatizarea firewall-ului și include o integrare aprofundată cu instrumente third-party.

Noile contoare de avertizare SonicWall permit clienților să beneficieze de informații inteligente privind amenințările cibernetice pentru obținerea unor rezultate reale în domeniul securității.

Dacă doriți mai multe informații despre aceste soluții noi:

- Urmăriți webinarul disponibil la cerere SonicWall Product Launch Overview

- Participați la webinariile Technical Tuesday

- Urmați noile cursuri de vânzări și tehnice din cadrul SonicWall University

- Accesați întrebările frecvente, prezentări, comparații tehnice și multe alte instrumente de vânzari disponibile în cadrul portalului pentru parteneri SecureFirst

- Utilizati modelele predefinite pentru emailuri și transmiteți clienților dumneavoastră știri importante prin intermediul portalului de marketing Overdrive 2.0

Accesează SECUREFIRST PARTNER PORTAL aici

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania