Septembrie 18, 2018
Alimentați sistemul cu tehnologii AMD premiate, adaptate pentru activitatile ...
August 29, 2018
COMUNICAT DE PRESĂ - 7 august, Limassol, Cipru.
August 13, 2018
Primul procesor desktop cu 32 nuclee. Cu 32 de nuclee si 64 fire de execuție ...
August 13, 2018
Intel este gata de a modela Viitorul Memoriilor și Stocării cu Optane + QLC
Iunie 25, 2018
Pe “618 (06/18)”, “Double 11 (11/11)” și “Double 12 (12/12)” ale fiecărui an, ...
Iunie 19, 2018
Infortrend® Technology, Inc. (TWSE: 2495) a anunțat astăzi: EonStor GS 5000, ...
Nou canal de comunicare pentru proiecte si solutii pentru partenerii ASBIS

Noiembrie 06, 2015

Nou canal de comunicare pentru proiecte si solutii pentru partenerii ASBIS

Partenerii revanzatori ASBIS Romania au la dispozitie un adresa de email dedicata comunicarii in domeniul proiectelor si solutiilor

Partenerii revanzatori ASBIS Romania au la dispozitie un adresa de email proiecte@asbis.ro dedicata comunicarii in domeniul proiectelor si solutiilor pentru servere, mijloace de stocare si retelistica, indiferent de brand.

Prin intermediul acestei adrese solicitarile partenerilor ajung direct la persoanele din echipa ASBIS care le pot furniza raspunsurile in mod rapid si eficient, reducandu-se astfel timpul de raspuns.