Februarie 14, 2018
CloudFest 2018 este primul festival mondial de cloud si hosting si se ...
Februarie 13, 2018
Compania Asbis, numărul patru pe piaţa locală de distribuţie IT&C, cu afaceri ...
Februarie 09, 2018
Ce se întâmplă în cazul în care combini unul dintre cele mai avansate ...
Ianuarie 29, 2018
ASBIS tocmai a devenit distribuitorul oficial al soluțiilor de stocare ...
Ianuarie 22, 2018
Intel şi alte companii din domeniul tehnologiei au fost atenţionate despre noi ...

Deveniti clientul nostru

Daca doriti sa deveniti clientul ASBIS Romania va rugam sa ne transmiteti un mesaj in pagina de contact, pentru a primi toate informatiile necesare inregistrarii.

Prestigio MultiPhone 7500 – un super dispozitiv cu tehnologie de varf

Martie 19, 2014

Prestigio MultiPhone 7500 – un super dispozitiv cu tehnologie de varf

Prestigio, producator international de dispozitive mobile, electronice si accesorii lanseaza MultiPhone 7500.

Dispozitivul MultiPhone 7500 are incorporata cea mai noua tehnologie pentru o experienta multimedia de exceptie. Ecranul IPS de 5" cu rezolutie FullHD ofera imagini incredibil de clare si de luminoase pentru orice continut multimedia. In plus, ecranul dispune de tehnologie OGS, ceea ce inseamna ca dispozitivul este mai usor si mai subtire si ofera o luminozitate sporita.

Cu Prestigio MultiPhone 7500 puteti face fotografii de cea mai buna calitate: camera principala de 13 MP BSI cu autofocus, flashlight, zoom digital si camera frontala de 8 MP pentru apeluri video sau autoportrete.

Procesorul puternic MT6589T Quad Core de 1.5 GHZ si bateria de 2300 mAh cu autonomie mare, fac din Prestigio MultiPhone 7500 un dispozitiv super performant ce poate fi utilizat atat pentru afaceri cat si pentru divertisment. Tehnologia NFC permite transferul de continut si conectarea altor dispozitive dintr-o singura atingere.

Prestigio MultiPhone 7500 este disponibil in doua variante:

-          2 GB RAM + 32 GB memorie interna

disponibil in martie la pretul de 1299 lei

-          1 GB RAM + 16 GB memorie interna

disponibil in aprilie la pretul de 1149 lei

Utilizatorii pot alege intre doua variante de culoare: alb sau negru. De asemenea Prestigio MultiPhone 7500 vine insotit si de o husa eleganta pentru a fi mereu in siguranta indiferent de activitatea pe care o desfasurati.

Despre Prestigio®

Prestigio®  este un brand in continua dezvoltare, prezent in peste 85 de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa. De mai bine de zece ani Prestigio ofera produse electronice de calitate superioara cu tehnologii inovatoare si design elegant la preturi competitive.

Prestigio. The Art of High-Tech este sloganul companiei si misiunea este simpla: sa oferim consumatorilor produse care sa le faca viata mai usoara si mai placuta, indiferent daca vorbim de afaceri sau activitati de zi cu zi. Din 2011, Prestigio este lider in Europa Centrala si de Est, Rusia si CSI la GPS-uri si se situeaza in top 3 branduri de tablete PC. Pentru mai multe informatii despre Prestigio, vizitati siteul: www.prestigio.com