Octombrie 13, 2017
În calitate de lideri din industrie, Dell și Kensington abordează subiectul ...
August 21, 2017
ASBIS devine distribuitor oficial de solutii INFINIDAT pe noi piete, precum ...
Iulie 11, 2017
Cel mai vast portofoliu cu noile plăci de bază dual-socket și single-socket și ...
Iulie 06, 2017
Dezvoltate pentru scalabilitate și programabilitate ridicată, seria Spectrum-2 ...
Iunie 22, 2017
Editia de vara a catalogului va la dispozitie informatii cheie legate de cele ...

Deveniti clientul nostru

Daca doriti sa deveniti clientul ASBIS Romania va rugam sa ne transmiteti un mesaj in pagina de contact, pentru a primi toate informatiile necesare inregistrarii.

Prestigio lanseaza Internet TV Box, dispozitivul care-ti transforma TV-ul in Smart TV

Martie 05, 2014

Bucuresti - Prestigio, producator international de dispozitive mobile, electronice si accesorii, isi largeste gama de produse cu un nou produs cu Android pentru a transfoma orice TV intr-un Smart TV – Prestigio MultiCenter. Dispozitivul se conecteaza la TV printr-o iesire HDMI si permite redarea de continut multimedia de pe Internet si surse externe la calitate Full HD pe un ecran TV (inclusiv cinema online si IPTV).

Gama de produse Prestigio MultiCenter cuprinde doua dispozitive: MultiCenter Box si MultiCenter Mini, diferite prin dimensiune, porturi USB si conectivitate Bluetooth.

Ambele produse sunt echipate cu procesor dual core ARM Cortex-A9, 1 GB de RAM si au sistem de operare Android 4.2. Memoria interna de 4GB poate fi extinsa pana la 32GB cu un card microSD.

Prestigio MultiCenter Box beneficiaza de un port LAN, ceea ce inseamna ca se poate utiliza o conexiune de Internet prin cablu. In plus are si un port AV pentru conectarea la TV-urile mai vechi. Datorita celor doua porturi USB, dispozitivul este compatibil cu diverse periferice, cum ar  fi mouse, tastatura, joystick, camera web, casti, boxe sau alte dispozitive USB.

Prestigio MultiCenter Box si Mini transforma orice TV intr-un calculator cu drepturi depline. Dispozitivele sunt foarte usor de conectat la TV si de sincronizat cu o tableta sau cu un smartphone. In plus, noul Prestigio MultiCenter poate indeplini si rol de Wi-Fi hot spot. Linia de produse Prestigio MultiCenter – reprezinta punctul central al eco-sistemului multimedia dezvoltat de Prestigio pentru diverstimentul intregii familii.

The PRESTIGIO MultiCenter Box si Mini sunt disponibile in magazinele de specialitate la pretul de 399 lei, respective 329 lei.

PRESTIGIO MultiCenter- specificatii tehnice

Descriere

MultiCenter Mini

MultiCenter Box

CPU

ARM Cortex-A9 Dual core 1.5GHz

GPU

Mali 400 Dual core, OpenGL ES1.1 2.0

SO

Android 4.2.2

RAM

1 GB DDR3

ROM

4 GB

HDMI

1 x HDMI

USB

1 USB 2.0 (pentru dispozitive externe )

2 USB 2.0

(pentru dispozitive externe)

Port AV

Port LAN

Incarcare

1× mini USB

(doar pentru incarcare)

Adaptor AC/DC

MicroSD

1 slot pana la 32GB

Wi-Fi

B/g/n

Bluetooth 4.0

Miracast

DLNA

Continutul cutiei

Telecomanda IR, cablu USB, incarcator, scurt ghid de utilizare, cablu HDMI,  cablu receptor IR

Telecomanda IR,  incarcator, scurt ghid de utilizare, cablu HDMI

Dimensiuni

90 x 34 x 16 mm

106 x 106 x 20 mm

Garantie

2 ani

Despre Prestigio®

Prestigio®  este un brand in continua dezvoltare, prezent in peste 85 de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa. De mai bine de zece ani  Prestigio ofera produse electronice de calitate superioara cu tehnologii inovatoare si design elegant la preturi competitive.

Prestigio. The Art of High-Tech este sloganul companiei si misiunea este simpla: sa oferim consumatorilor produse care sa le faca viata mai usoara si mai placuta, indiferent daca vorbim de afaceri sau activitati de zi cu zi. Din 2011, Prestigio este lider in Europa Centrala si de Est, Rusia si CSI la GPS-uri si se situeaza in top 3 branduri de tablete PC. Pentru mai multe informatii despre Prestigio, vizitati siteul: www.prestigio.com