De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

August 13, 2018
Intel este gata de a modela Viitorul Memoriilor și Stocării cu Optane + QLC
Iunie 25, 2018
Pe “618 (06/18)”, “Double 11 (11/11)” și “Double 12 (12/12)” ale fiecărui an, ...
Iunie 19, 2018
Infortrend® Technology, Inc. (TWSE: 2495) a anunțat astăzi: EonStor GS 5000, ...
Iunie 11, 2018
EPYC este proiectat de la zero in jurul cerintelor datacenter-ului de astazi ...
Iunie 07, 2018
Intel sarbatoreste astăzi cea de-a 40-a aniversare a primului procesor 8086 ...
Mai 28, 2018
Intel Select Solutions sunt stive de soluții optimizate către workload-uri care ...
Prestigio lanseaza Internet TV Box, dispozitivul care-ti transforma TV-ul in Smart TV

Martie 05, 2014

Prestigio lanseaza Internet TV Box, dispozitivul care-ti transforma TV-ul in Smart TV

Bucuresti - Prestigio, producator international de dispozitive mobile, electronice si accesorii, isi largeste gama de produse cu un nou produs cu Android pentru a transfoma orice TV intr-un Smart TV – Prestigio MultiCenter. Dispozitivul se conecteaza la TV printr-o iesire HDMI si permite redarea de continut multimedia de pe Internet si surse externe la calitate Full HD pe un ecran TV (inclusiv cinema online si IPTV).

 

Gama de produse Prestigio MultiCenter cuprinde doua dispozitive: MultiCenter Box si MultiCenter Mini, diferite prin dimensiune, porturi USB si conectivitate Bluetooth.

Ambele produse sunt echipate cu procesor dual core ARM Cortex-A9, 1 GB de RAM si au sistem de operare Android 4.2. Memoria interna de 4GB poate fi extinsa pana la 32GB cu un card microSD.

Prestigio MultiCenter Box beneficiaza de un port LAN, ceea ce inseamna ca se poate utiliza o conexiune de Internet prin cablu. In plus are si un port AV pentru conectarea la TV-urile mai vechi. Datorita celor doua porturi USB, dispozitivul este compatibil cu diverse periferice, cum ar  fi mouse, tastatura, joystick, camera web, casti, boxe sau alte dispozitive USB.

Prestigio MultiCenter Box si Mini transforma orice TV intr-un calculator cu drepturi depline. Dispozitivele sunt foarte usor de conectat la TV si de sincronizat cu o tableta sau cu un smartphone. In plus, noul Prestigio MultiCenter poate indeplini si rol de Wi-Fi hot spot. Linia de produse Prestigio MultiCenter – reprezinta punctul central al eco-sistemului multimedia dezvoltat de Prestigio pentru diverstimentul intregii familii.

The PRESTIGIO MultiCenter Box si Mini sunt disponibile in magazinele de specialitate la pretul de 399 lei, respective 329 lei.

PRESTIGIO MultiCenter- specificatii tehnice  

Descriere

MultiCenter Mini

MultiCenter Box

CPU

ARM Cortex-A9 Dual core 1.5GHz

ARM Cortex-A9 Dual core 1.5GHz

GPU

Mali 400 Dual core, OpenGL ES1.1 2.0

Mali 400 Dual core, OpenGL ES1.1 2.0

SO

Android 4.2.2

Android 4.2.2

RAM

1 GB DDR3

1 GB DDR3

ROM

4 GB

4 GB

HDMI

1 x HDMI

1 x HDMI

USB

1 USB 2.0 (pentru dispozitive externe )

2 USB 2.0

(pentru dispozitive externe)

Port AV

Nu

Da

Port LAN

Nu

Da

Incarcare

1× mini USB

(doar pentru incarcare)

Adaptor AC/DC

MicroSD

1 slot pana la 32GB

1 slot pana la 32GB

Wi-Fi

B/g/n

B/g/n

Bluetooth 4.0

Nu

Da

Miracast

Da

Da

DLNA

Da

Da

Continutul cutiei

Telecomanda IR, cablu USB, incarcator, scurt ghid de utilizare, cablu HDMI,  cablu receptor IR

Telecomanda IR,  incarcator, scurt ghid de utilizare, cablu HDMI

Dimensiuni

90 x 34 x 16 mm

106 x 106 x 20 mm

Garantie

2 ani

2 ani

Despre Prestigio®

Prestigio®  este un brand in continua dezvoltare, prezent in peste 85 de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa. De mai bine de zece ani  Prestigio ofera produse electronice de calitate superioara cu tehnologii inovatoare si design elegant la preturi competitive.

Prestigio. The Art of High-Tech este sloganul companiei si misiunea este simpla: sa oferim consumatorilor produse care sa le faca viata mai usoara si mai placuta, indiferent daca vorbim de afaceri sau activitati de zi cu zi. Din 2011, Prestigio este lider in Europa Centrala si de Est, Rusia si CSI la GPS-uri si se situeaza in top 3 branduri de tablete PC. Pentru mai multe informatii despre Prestigio, vizitati siteul: www.prestigio.com

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania