De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

August 13, 2019
Intel a lansat 11 noi procesoare Intel® Core™ din a 10-a generație, proiectate ...
August 09, 2019
Intel a anunțat că noua gamă de procesoare scalabile Intel® Xeon® (denumită ...
August 08, 2019
Procesoarele și platformele compatibile AMD EPYC™ 7002 Generation sunt acum ...
August 02, 2019
Western Digital a anunțat noile platforme și actualizările portofoliului de ...
Iunie 14, 2019
Minsk, Belarus, 13 iunie 2019. Prestigio și Clevetura prezintă prima tastatură ...
Iunie 12, 2019
Radeon ™ RX introduce o serie de produse bazate pe o nouă arhitectură, perfecte ...
Ubiquiti Networks, Inc. dezvoltă tehnologii de rețea pentru furnizorii de servicii de Internet, companii și consumatori finali.

Ianuarie 03, 2019

Ubiquiti Networks, Inc. dezvoltă tehnologii de rețea pentru furnizorii de servicii de Internet, companii și consumatori finali.

Compania se axează în prezent pe 3 tehnologii principale: echipamente profesionale pentru acces la Internet de mare viteză, tehnologie informatică unificată și echipamente de ultimă generație de tip consumer pentru uz casnic.

Platformele de produse pentru furnizorii de servicii asigură o infrastructură de rețea de tip carrier-class pentru acces wireless la Internet în locație fixă, sisteme wireless folosite în backbone și echipamente de rutare.

Platformele de produse pentru companii oferă infrastructură LAN wireless, produse de supraveghere video, soluții de switching și de rutare, gateway-uri de securitate și alte produse WLAN.

Produsele și soluțiile proprietare includ antene radio, software, protocoale de comunicații și instrumente de management pentru furnizarea accesului wireless în bandă largă și a altor servicii.

Compania oferă de asemenea platforme tehnologice, cum ar fi platforma airMAX, care include protocoale proprietare ce conțin tehnologii pentru minimizarea zgomotului semnalului; EdgeMAX - o platformă de rutare și un software atractiv din punct de vedere preț-performanță; airFiber - un sistem radio punct-la-punct; platforma UFiber GPON dedicată pentru construirea rețelelor de Internet de mare viteză pe fibră optică.

Alte soluții oferite de Ubiquiti sunt: sistemele UniFi Enterprise WLAN; UniFi Video - sistem de supraveghere video; switch-urile din gama UniFi care oferă performanță și suport PoE+ pentru rețelele enterprise; UniFi Security Gateway care asigură rutare și securitatea rețelei, precum și platforma AmpliFi - un sistem Wi-Fi pentru acasă. În plus, Ubiquiti Networks, Inc. oferă echipamente radio încorporate, sisteme de montare, cabluri și adaptoare Power over Ethernet.

Pentru mai multe informații vă rugăm să contactați expertul nostru: cristina.crihan@asbis.ro.

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania