Iunie 25, 2018
Pe “618 (06/18)”, “Double 11 (11/11)” și “Double 12 (12/12)” ale fiecărui an, ...
Iunie 19, 2018
Infortrend® Technology, Inc. (TWSE: 2495) a anunțat astăzi: EonStor GS 5000, ...
Iunie 11, 2018
EPYC este proiectat de la zero in jurul cerintelor datacenter-ului de astazi ...
Iunie 07, 2018
Intel sarbatoreste astăzi cea de-a 40-a aniversare a primului procesor 8086 ...
Mai 28, 2018
Intel Select Solutions sunt stive de soluții optimizate către workload-uri care ...
Mai 24, 2018
Veeam® Backup & Replication™ oferă disponibilitate pentru toate mediile de ...
Smartphone-urile GSmart de la GIGABYTE distribuite în România de către ASBIS

Mai 15, 2013

Gsmart, smartphone

Smartphone-urile GSmart de la GIGABYTE distribuite în România de către ASBIS

Ca urmare a acordului încheiat de către ASBISC Enterprises Plc. (WSE: ASB), expert în distribuția produselor IT în zonele emergente din EMEA și Gigabyte Communications Inc. (GBC), lider în producția de smartphone-uri în Taiwan, produsele GBC vor fi comercializate și în România, în mod exclusiv, prin filiala locală a grupului. Smartphone-urile GSmart vor fi disponibile utilizatorilor finali prin intermediul rețelei naționale de parteneri ASBIS Romania.

Smartphone-uri GIGABYTE sunt concepute pentru a face mai ușoară viața de zi-cu-zi prin intermediul tehnologiilor de comunicații, pentru divertisment, învățare și managementul informațiilor personale. Marca GSmart este asociată cu inteligență, globalitate, vitalitate și diversificare. Gama de produse cuprinde telefoane dual-SIM bazate pe Android 4.0/4.1 la prețuri avantajoase - GS202, Rio R1 și Maya M1. Acestea pot fi personalizate în funcție de preferințele utilizatorilor cu carcase în diverse culori.

Suntem încântati de acest parteneriat din domeniul smartphone-uri, acesta segment fiind unul cheie în cadrul pieței IT non-PC de astăzi”, a precizat dl. Laurent Journoud, vicepreședinte executiv pentru dezvoltarea noilor direcții de afaceri al ASBIS. “Datorită produselor inovative și a gamei extinse ale Gigabyte Communications, ce include și terminale dual-SIM, suntem încrezători că GSmart va deveni o marcă-cheie în piețele de smartphone din țările încluse în acord. Prin includerea smartphone-urilor GSmart în portofoliu, ASBIS va oferi oportunități extinse retailer-ilor și revânzătorilor din zonele în care operăm“.

Analiștii din industrie estimează că mai mult de 50% dintre dispozitivele de calcul vândute la nivel mondial  nu sunt PC-uri. În timp ce vânzările de PC-uri de anul trecut au fost probabil aproximativ 400 de milioane de unități, valoarea cumulată estimată pentru vânzările de smartphone-uri, tablete și netbook-uri non-PC este de peste 400 milioane.

Pentru a vizualiza smartphone-urile GSmart din oferta ASBIS faceti click aici.

Despre GIGABYTE

GIGA-BYTE Communications Inc. (GBC) produce smartphone-uri care fac viața de zi-cu-zi mai ușoară prin intermediul tehnologiilor de comunicații, divertisment, învățare și managementul informațiilor personale. Misiunea GIGABYTE este de a realiza produse care să îmbogățească, prin intermediul ideilor și tehnologiilor inovative, interactiunea utilizatorilor cu lumea și care să stimuleze și să inspire mințile umane. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vizitaţi www.gigabytecm.com  sau http://gsmart.gigabytecm.com .