Iulie 11, 2017
Cel mai vast portofoliu cu noile plăci de bază dual-socket și single-socket și ...
Iulie 06, 2017
Dezvoltate pentru scalabilitate și programabilitate ridicată, seria Spectrum-2 ...
Iunie 22, 2017
Editia de vara a catalogului va la dispozitie informatii cheie legate de cele ...
Iunie 21, 2017
Suntem incantati să anunțăm suportul pentru crearea unui backup pe un cont ...
Iunie 07, 2017
Serverele din portofoliul Dell EMC PowerEdge din noua generație, a 14-a, ...

Deveniti clientul nostru

Daca doriti sa deveniti clientul ASBIS Romania va rugam sa ne transmiteti un mesaj in pagina de contact, pentru a primi toate informatiile necesare inregistrarii.

Smartphone-urile GSmart de la GIGABYTE distribuite în România de către ASBIS

Mai 15, 2013

Gsmart, smartphone

Smartphone-urile GSmart de la GIGABYTE distribuite în România de către ASBIS

Ca urmare a acordului încheiat de către ASBISC Enterprises Plc. (WSE: ASB), expert în distribuția produselor IT în zonele emergente din EMEA și Gigabyte Communications Inc. (GBC), lider în producția de smartphone-uri în Taiwan, produsele GBC vor fi comercializate și în România, în mod exclusiv, prin filiala locală a grupului. Smartphone-urile GSmart vor fi disponibile utilizatorilor finali prin intermediul rețelei naționale de parteneri ASBIS Romania.

Smartphone-uri GIGABYTE sunt concepute pentru a face mai ușoară viața de zi-cu-zi prin intermediul tehnologiilor de comunicații, pentru divertisment, învățare și managementul informațiilor personale. Marca GSmart este asociată cu inteligență, globalitate, vitalitate și diversificare. Gama de produse cuprinde telefoane dual-SIM bazate pe Android 4.0/4.1 la prețuri avantajoase - GS202, Rio R1 și Maya M1. Acestea pot fi personalizate în funcție de preferințele utilizatorilor cu carcase în diverse culori.

Suntem încântati de acest parteneriat din domeniul smartphone-uri, acesta segment fiind unul cheie în cadrul pieței IT non-PC de astăzi”, a precizat dl. Laurent Journoud, vicepreședinte executiv pentru dezvoltarea noilor direcții de afaceri al ASBIS. “Datorită produselor inovative și a gamei extinse ale Gigabyte Communications, ce include și terminale dual-SIM, suntem încrezători că GSmart va deveni o marcă-cheie în piețele de smartphone din țările încluse în acord. Prin includerea smartphone-urilor GSmart în portofoliu, ASBIS va oferi oportunități extinse retailer-ilor și revânzătorilor din zonele în care operăm“.

Analiștii din industrie estimează că mai mult de 50% dintre dispozitivele de calcul vândute la nivel mondial  nu sunt PC-uri. În timp ce vânzările de PC-uri de anul trecut au fost probabil aproximativ 400 de milioane de unități, valoarea cumulată estimată pentru vânzările de smartphone-uri, tablete și netbook-uri non-PC este de peste 400 milioane.

Pentru a vizualiza smartphone-urile GSmart din oferta ASBIS faceti click aici.

Despre GIGABYTE

GIGA-BYTE Communications Inc. (GBC) produce smartphone-uri care fac viața de zi-cu-zi mai ușoară prin intermediul tehnologiilor de comunicații, divertisment, învățare și managementul informațiilor personale. Misiunea GIGABYTE este de a realiza produse care să îmbogățească, prin intermediul ideilor și tehnologiilor inovative, interactiunea utilizatorilor cu lumea și care să stimuleze și să inspire mințile umane. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vizitaţi www.gigabytecm.com  sau http://gsmart.gigabytecm.com .