De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Aprilie 11, 2019
În aprilie 2019, Intel a introdus Intel Optane H10 - memorie cu stocare ...
Aprilie 04, 2019
Bazându-se pe mai mult de 20 de ani de prezență în poziția de lider a ...
Martie 29, 2019
Seagate oferă soluții de stocare fiabile pentru toate mediile de supraveghere. ...
Ianuarie 03, 2019
Compania se axează în prezent pe 3 tehnologii principale: echipamente ...
Decembrie 10, 2018
Mărește performanțele Centrelor de date cu Infortrend GSa 5000 All-Flash Array
ASBIS Romania a semnat cu Legrand un acord de distribuţie

Noiembrie 10, 2014

ASBIS Romania a semnat cu Legrand un acord de distribuţie

ASBIS Romania a încheiat cu Legrand, specialistul la nivel global în infrastructuri electrice și digitale, un acord de distribuție a surselor neintreruptibile (UPS) și a produselor pentru cablare structurată.

Cu o abordare a dezvoltării tehnologice ce are în vedere protejarea mediului înconjurător și pentru a se adapta pieței în continuă schimbare, Legrand oferă o gamă de UPS-uri cu  functionalități suplimentare pentru a asigura continuitatea operării pentru orice tip de instalații. Designul inovator și calitatea superioară a componentelor utilizate permit UPS-urilor Legrand sa atingă un nivel de eficiență de 96,4%, ceea ce conduce la economii de energie semnificative.

Prezent de 10 ani pe piața locală, Legrand și-a triplat anul acesta portofoliul de UPS-uri prin lansarea a 21 de  game noi, care includ produse inovatoare precum Trimod HE, Archimod HE și Keor T, singurul model de 60 kVA cu baterii interne, produse care se remarcă printr-o eficiență energetică ridicată și dimensiuni reduse.

UPS-urile Legrand se împart in 3 categorii distincte, diferențiate în functie de nevoile utilizatorilor. Categoria „Utilizatori finali și companii mici” include modelele Niky, Niky S, Guardian, Informer Compact, Informer și Keor Multiplug.

Categoria „Companii medii”, potrivită pentru aplicațiile de până la 10 kVA, oferă clienților gamele Daker Dk, Sinus Premium, Sinus LCD, DSP Multipower, DSP Flexipower, Megaline și Keor S.

Din cea de-a treia categorie, „Corporatii și proiecte ample”, fac parte gamele Trimod, Archimod,  precum și noile venite Trimod HE, Archimod HE, Keor T, Keor HP, Pyramid DSP și Pyramid DSP T. Produsele din aceasta categorie au fost concepute pentru utilizatorii cu nevoi speciale în materie de protecție a echipamentelor electrice.  Astfel, UPS-urile pot fi dimensionate în functie de cerințele din momentul respectiv, cu posibilitatea adăugării unor module noi pe parcurs, pentru aplicații de până la 800 kVA.

În plus, gamele diversificate pe care Legrand le aduce pe piața locală permit conceperea unor soluții personalizate, care să includă UPS-uri din toate cele trei categorii, indiferent de amploarea proiectului. 

ASBIS Romania va comercializa, începând din acest trimestru, o gamă variată de produse Legrand incluzând UPS-uri convenționale Daker DK, UPS-uri Line Interactive Niky și Niky S, sisteme modulare Archimod și Trimod precum si produse pentru solutii integrate de​ cablare structurată și centre de date care cuprind elemente de conectica atat pentru cupru cât și fibră optică, cofrete și cabinete,  elemente pentru gestionarea cablurilor, accesorii de cablare cât și elemente active de cooling integrate sub  grupele de produse LCS2 și Linkeo.


Despre LEGRAND

Legrand este specialistul la nivel global în infrastructuri electrice și digitale. Soluțiile sale complete pentru clădiri rezidențiale, comerciale, de birouri, învățământ, data center, spitale și alte centre de sănătate, hoteluri și construcții industriale, îl fac un etalon în domeniu pentru utilizatorii din întreaga lume.  Inovatia, care include lansarea în mod constant de produse cu valoare adaugată, precum și achizițiile, sunt cei mai importanti factori cărora li se datorează creșterea companiei.

Cu reprezentanțe în peste de 70 țări, Legrand își distribuie produsele în peste 180 țări din lumea întreagă. Mai mult decât atât, compania de origine franceză realizează două treimi din cifra sa de afaceri prin intermediul unor produse care sunt plasate pe locul I sau II, din punct de vedere al vânzărilor, în țări din întreaga lume.

Legrand a raportat o cifră de afaceri de aproximativ 4,5 miliarde de euro în 2013. Compania este listată la Bursa NYSE Euronext și este o componentă a indicilor bursieri CAC40, FTSE4Good, MSCI World, Corporate Oekom Rating și DJSI.

În Romania, Legrand aniversează anul acesta 10 ani de prezență, timp în care a comercializat, prin intermediul distribuitorilor săi, cele mai variate și inovatoare produse din domeniul electric sub următoarele mărci: Legrand, Bticino, Cablofil, Zucchini, Alpes Technologies, Vantage si Sarlam. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vizitaţi www.legrand.ro.

 

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania