Decembrie 09, 2019
Noile SuperServere oferă software O-RAN cu platformă deschisă, procesoare ...
Decembrie 05, 2019
Intel a lansat Intel® Solutions Marketplace, o platformă inovatoare pentru a ...
Noiembrie 25, 2019
Fiți super creativi cu cel mai puternic procesor desktop din lume.*
Noiembrie 21, 2019
Aceste sisteme sunt ideale pentru o serie de sarcini de lucru diferite de ...
Noiembrie 21, 2019
Gama de produse TYAN Transport proiectată pentru a oferi performanțe maxime cu ...
Noiembrie 19, 2019
Aveți nevoie de un computer versatil? Răspunsul este Athlon.
AMD Ryzen™ 9 3950X. În curând!

Noiembrie 13, 2019

AMD, RYZEN

AMD Ryzen™ 9 3950X. În curând!

Proiectat pentru a inspira pasionații de jocuri și creatorii de conținut, procesorul Ryzen ™ 9 3950X de la AMD este partenerul perfect pentru performanță

Viteze mai mari, memorie mai generoasă și lățime de bandă mai mare decât generația anterioară. Procesoarele AMD Ryzen ™ de gen 3, cu core2 „Zen 2” de 7 nm, setează noi standarde pentru performanță: tehnologie exclusivă de fabricație, super randament pe chip și performanță generală revoluționară pentru jocuri. De la început, cele trei procesoare AMD Ryzen ™ de la AMD au fost concepute pentru a depăși cele mai exigente așteptări și a stabili un nou standard de performanță pentru procesoarele de jocuri. Și exact asta fac.

Tehnologie inegalabilă

Procesoarele AMD Ryzen ™ din Generația a-3-a sunt construite folosind cea mai avansată tehnologie de fabricație de 7 nm din lume. Însoțite de coolerele Wraith, procesoarele AMD Ryzen ™ oferă super performanțe, menținând sistemul extrem de silențios. Procesoarele Ryzen cu inteligență net-neurală pot adapta oricărui volum de muncă. Acesta este avantajul pe care îl obțineți atunci când dețineți cel mai avansat procesor de jocuri din lume.

Inovație de top

Procesoarele AMD Ryzen din Generația a-3-a oferă suport pentru prima conectivitate PCIe® 4.0 din lume, pentru a permite utilizarea celor mai avansate plăci de bază, tehnologii de stocare disponibile și grafică. Procesoarele AMD Ryzen ™ din Generația a-3-a sunt, de asemenea, compatibile4 cu generațiile anterioare de plăci de bază, oferind o valoare fără precedent și performanțe fără compromisuri.

1080p

Procesoarele desktop AMD Ryzen ™ 3000G oferă cea mai rapidă grafică pe care o puteți obține pe un procesor. Combinația dintre un procesor puternic Ryzen ™ și grafica Radeon ™ vă oferă access la jocuri de înaltă rezoluție, fără a fi nevoie de o placă grafică suplimentară.

Super eficient

Când nu vă jucați, rezolvați-vă sarcinile de birou fără efort folosind un procesor desktop AMD Ryzen ™ seria 3000G cu grafică Radeon ™ încorporată. Aplicații Office, editare fotografii, navigare pe internet și vizionarea streamerelor de top, toate acestea se pot realiza cu ușurință datorită incredibilului procesor multithreaded. Procesoarele AMD Ryzen ™ cu grafică Radeon ™ oferă super performanțe.

Procesoarele AMZ Ryzen ™ din seria 3000 oferă tehnologii inegalabile pentru performanțe excepționale. Utilizați tehnologiile Precision Boost Overdrive5, Precision Boost 2, Power Pure, AMD StoreMI, și multe altele cu procesoarele AMZ Ryzen ™ Seria 3000. Deschideți o nouă lume către productivitate și jocuri.

1. Specificații ale procesoarelor Ryzen din a 3-a generație începând cu 2 ianuarie 2018. Începând cu 7 ianuarie 2019, cele mai noi procesoare Ryzen AMD din a doua generație și cele mai recente procesoare Intel Core din a-9-a generație Intel folosesc interfața PCIe Gen3. RZ3-2.
2. Date de fabricație pentru procesoare AMD Ryzen din a 3-a generație începând cu 2 ianuarie 2018. Începând cu 7 ianuarie 2019, cele mai noi procesoare desktop AMZ din generație a doua generație sunt fabricate pe tehnologie de 12 nm, iar cele mai noi procesoare Intel din generație a 9-a sunt fabricate pe tehnologie 14 nm. Intel nu se așteaptă să producă la un nod tehnologic mai mic decât după lansarea procesoarelor desktop AMD din generația a treia. RZ3-1.
3. Memoria overclockare va anula orice garanție de produs AMD aplicabilă, chiar dacă o astfel de overclockare este activată prin hardware și / sau software AMD. Acest lucru poate, de asemenea, să anuleze garanțiile oferite de producătorul sau distribuitorul de sistem sau de vânzătorul plăcii de bază. Utilizatorii își asumă toate riscurile și obligațiile care pot apărea din memoria overclockării, inclusiv, eșecul sau deteriorarea RAM / hardware, performanța redusă a sistemului și / sau pierderea de date, coruperea sau vulnerabilitatea datelor. HG- 112
4. Funcționalitatea PCIe 4 a început cu chipsetul AMD x570 și placi de bază compatibile AMD x570; funcționalitatea nu este compatibilă cu generațiile anterioare de plăci de bază sau chipset-uri.
5. Precision Boost Overdrive necesită un AMD Ryzen Threadripper, AMD Ryzen 5 3000, AMD Ryzen 7 3000 sau un procesor AMD Ryzen Seria 9 3000 și o placă de bază compatibilă cu unul sau mai multe dintre aceste procesoare. Deoarece Precision Boost Overdrive permite funcționarea procesorului în afara specificațiilor utilizarea funcției invalidează garanția produsului AMD și poate anula garanțiile oferite de producătorul sau vânzătorul de sistem. GD-135
Gears 5 este evaluat ESRB „M” pentru maturitate, iar PEGI nu este încă evaluat. Poate conține conținut necorespunzător pentru copii. Vă rugăm să consultați ESRB.org, PEGI.info sau organizația dvs. regională de evaluare a jocurilor.
Portions © 2019 Microsoft. Microsoft, Gears of War și Xbox sunt mărci comerciale ale grupului de companii Microsoft.
© 2019 Advanced Micro Devices, Inc. Toate drepturile rezervate. AMD, sigla AMD Arrow, Ryzen, Radeon și combinațiile acestora sunt mărci comerciale ale Advanced Micro Devices, Inc.