Mai 15, 2020
Performanță și productivitate cu Dell Precision
Aprilie 30, 2020
AMD extinde familia de procesoare desktop AMD Ryzen ™ din Generația a 3-a, cu ...
Aprilie 24, 2020
Noile procesoare AMD EPYC ™ din a -2-a Generație redefinesc performanța pentru ...
Aprilie 21, 2020
Noul Logitech G102 LIGHTSYNC Gaming Mouse oferă super performanțe la un preț ...
Aprilie 17, 2020
Procesoarele AMD EPYC ™ 7F32, 7F52 și 7F72 furnizează până la 24 de nuclee și ...
Aprilie 16, 2020
ASBIS devine Partener Autorizat Kino-mo (tranzacționat ca HYPERVSN) și va ...
ASBIS devine Partener Autorizat și distribuitor oficial HYPERVSN (by Kino-mo)

Aprilie 16, 2020

ASBIS, HYPERVSN

ASBIS devine Partener Autorizat și distribuitor oficial HYPERVSN (by Kino-mo)

ASBIS devine Partener Autorizat Kino-mo (tranzacționat ca HYPERVSN) și va distribui tehnologie inovatoare de afișare holografică 3D fabricată sub marca HYPERVSN și va revinde serviciile în țările în care este prezentă ASBISc Enterprises Plc.

HYPERVSN este o companie britanică premiată ce dezvoltă soluții vizuale hi-tech.

De la început, HYPERVSN s-a poziționat ca o companie globală ce dezvoltă și furnizează tehnologii inteligente, convingătoare emoțional și cu impact vizual. Acordul permite HYPERVSN să-și extindă rețeaua de vânzări și să livreze soluțiile mai eficient, întrucât ASBIS are echipe de experți locali în fiecare regiune.

Parteneriatul cu HYPERVSN lărgește gama de produse de Semnalizare Digitală a grupului ASBIS și permite ASBIS să ofere clienților o altă soluție hi-tech pentru a captiva publicul.

Hologramele HYPERVSN 3D împreună cu platforma prietenoasă pentru gestionarea conținutului bazată pe cloud reprezintă o soluție cuprinzătoare în domeniul Semnalizării Digitale și oferă experiența de neuitat clienților - unul dintre principalele obiective ale grupului ASBIS.Această cooperare are mult potențial pentru ambele companii.

Despre HYPERVSN:

HYPERVSN este o companie de tehnologie vizuală responsabilă pentru dezvoltarea unui sistem holografic 3D ce oferă o experiență imersivă pentru spectatori. Hardware-ul HYPERVSN funcționează împreună cu o platformă de software unică pentru a oferi clienților o soluție de afaceri integrată 360, de super calitate. Din sediul nostru global din Londra, HYPERVSN oferă servicii partenerilor și clienților noștri de pe întregul glob.

Despre ASBIS:

ASBIS este distribuitor important Value Add, OEM și furnizor de soluții IT, IoT, IoT, AI în zonele CEE, FSU, EMEA. Compania este specializată în distribuția de soluții cu valoare adăugată (VAD), soluții pentru B2B și distribuția de produse ICT de la furnizori mondiali. În cooperare cu liderii industriei IT, echipele de experți ale grupului configurează produse hardware și elemente software, servicii și tehnologii bazate pe cloud pentru a crea soluții viabile din punct de vedere comercial.