August 29, 2018
COMUNICAT DE PRESĂ - 7 august, Limassol, Cipru.
August 13, 2018
Primul procesor desktop cu 32 nuclee. Cu 32 de nuclee si 64 fire de execuție ...
August 13, 2018
Intel este gata de a modela Viitorul Memoriilor și Stocării cu Optane + QLC
Iunie 25, 2018
Pe “618 (06/18)”, “Double 11 (11/11)” și “Double 12 (12/12)” ale fiecărui an, ...
Iunie 19, 2018
Infortrend® Technology, Inc. (TWSE: 2495) a anunțat astăzi: EonStor GS 5000, ...
Iunie 11, 2018
EPYC este proiectat de la zero in jurul cerintelor datacenter-ului de astazi ...
ASBIS devine distribuitorul oficial al TYAN!

August 29, 2018

ASBIS devine distribuitorul oficial al TYAN!

COMUNICAT DE PRESĂ - 7 august, Limassol, Cipru.

"Suntem încântați de parteneriatul cu ASBIS și de aducerea serverelor TYAN pe piețele EMEA. Acest parteneriat va consolida rețeaua noastră de vânzări și va îmbunătăți serviciul nostru de relații cu clienții pe piețele EMEA", a declarat Robby Lin, Senior Director al TYAN Business Unit.

"Portofoliul de top al HP pentru platforme HPC[1], stocare data și cloud server se bazează pe procesoare scalabile Intel® Xeon® și procesoarele AMD EPYC™, fiind concepute pentru oferi piețelor HPC, centre de date, serverele de stocare și soluții de securitate. Așteptăm cu nerăbdare să oferim produse scalabile, foarte integrate și fiabile și să creăm noi oportunități de afaceri prin canalele de distribuție ale ASBIS ".

Georgii Saprykin, Director de Marketing al Produselor, ASBIS Enterprises PLC, a declarat:

"Parteneriatul cu TYAN extinde linia de servere oferite de ASBIS și le oferă clienților noștri platforme fiabile pentru crearea de soluții scalabile și ușor de gestionat pentru infrastructurile cloud, Big Data și Deep Learning. Cu platformele de server TYAN și soluțiile de stocare, clienții noștri se pot concentra pe extinderea operațiunilor și a gamei de servicii oferite, minimizând timpul și costul implementării infrastructurii."

Despre TYAN:

TYAN, ca marcă de server high-end a companiei MiTAC Computing Technology Corporation din cadrul grupului MiTAC (TSE: 3706), proiectează, produce și comercializează tehnologii avansate x86 și x86-64 pentru servere/stații de lucru, platforme și produse pentru servere. Produsele sale sunt vândute OEM-urilor, VAR-urilor, integratorilor de sisteme și distribuitorilor din întreaga lume pentru o gamă largă de aplicații. TYAN permite clienților săi să devină lideri în domeniul tehnologiei prin furnizarea de produse scalabile, extrem de integrate și fiabile pentru o gamă largă de aplicații, cum ar fi serverele și soluțiile pentru HPC, hiper-scară/centre de date, servere de stocare și soluții de securitate. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul MiTAC la adresa http://www.mic-holdings.com sau site-ul TYAN la http://www.tyan.com.

Despre ASBIS:

ASBIS este lider în distribuția de soluții IT, IoT, AI în Europa Centrală și de Est, fosta Uniune Sovietică, Orientul Mijlociu și Asia. Compania este specializată în distribuția cu valoare adăugată (VAD), soluțiile de pe piața B2B și distribuirea de produse TIC de la furnizori globali. Colaborarea cu liderii industriei IT, echipele de experți ale Grupului configurează produse hardware și software, servicii și tehnologii bazate pe cloud pentru a crea soluții viabile din punct de vedere comercial. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei la www.asbis.com.

[1] High-performance computing