August 29, 2018
COMUNICAT DE PRESĂ - 7 august, Limassol, Cipru.
August 13, 2018
Primul procesor desktop cu 32 nuclee. Cu 32 de nuclee si 64 fire de execuție ...
August 13, 2018
Intel este gata de a modela Viitorul Memoriilor și Stocării cu Optane + QLC
Iunie 25, 2018
Pe “618 (06/18)”, “Double 11 (11/11)” și “Double 12 (12/12)” ale fiecărui an, ...
Iunie 19, 2018
Infortrend® Technology, Inc. (TWSE: 2495) a anunțat astăzi: EonStor GS 5000, ...
Iunie 11, 2018
EPYC este proiectat de la zero in jurul cerintelor datacenter-ului de astazi ...
ASBIS va participa în Taipei la Computex, a 2-a cea mai mare expoziție IT (din lume), în perioada 5-9 Iunie 2018

Aprilie 25, 2018

computex, asbis, taipei

Timp de 38 de ani, Computex a evoluat în linie cu trendurile globale din domeniul IT&C prin cele mai importante ere la industriei, de la hardware și internet, până la aplicațiile de azi în domeniul inteligenței artificiale (AI), Internet of Things (IoT) și realitate virtuală (VR)/ Realitate augmentată (AR).

/share/common/180425-8/Asbis_Computex_2018_70x70.jpg

În 2017, evenimentul a găzduit 1.600 de expozanți atât în țară cât și în străinătate, atrăgând peste 40.000 de vizitatori străini din 167 de țări.

Subiectul principal al expoziției din acest an este Building Global Technology Ecosisteme (construirea de ecosisteme tehnologice mondiale). ASBIS va participa la eveniment cu un stand prin care va comunica vizitatorilor soluțiile de business oferite. Accentul principal va fi pus pe:

• Servere (Intel, Supermicro, Gigabyte, AIC, Tyan);

• Platforme și stocare pentru întreprinderi (Infinidat, HGST);

• Soluții de rețelistică și securitatea datelor (Mellanox, SonicWall, Napatech);

• Componente pentru servere – CPU, DRAM, HDD, SSD și altele (Intel, Seagate, AMD, HGST, Toshiba, Kingston, Samsung, Crucial, nVidia).

Standul ASBIS numărul M1227a va fi localizat la 4F (etajul 4), TWTC Nangang Exhibition Hall.

Tichetele de acces la expoziție se pot cumpăra de la adresa:https://computex2018.accupass.com/Home/Buyer