Mai 15, 2020
Performanță și productivitate cu Dell Precision
Aprilie 30, 2020
AMD extinde familia de procesoare desktop AMD Ryzen ™ din Generația a 3-a, cu ...
Aprilie 24, 2020
Noile procesoare AMD EPYC ™ din a -2-a Generație redefinesc performanța pentru ...
Aprilie 21, 2020
Noul Logitech G102 LIGHTSYNC Gaming Mouse oferă super performanțe la un preț ...
Aprilie 17, 2020
Procesoarele AMD EPYC ™ 7F32, 7F52 și 7F72 furnizează până la 24 de nuclee și ...
Aprilie 16, 2020
ASBIS devine Partener Autorizat Kino-mo (tranzacționat ca HYPERVSN) și va ...
WEBINAR Dell: Creativitate fără limite

Mai 15, 2020

DELL

WEBINAR Dell: Creativitate fără limite

Performanță și productivitate cu Dell Precision

Participă la webinarul ASBIS și vei afla cum cele mai moderne stații de lucru ne pot ajuta să gestionăm cerințele tehnice crescute și să fim pregătiți pentru transformările mediului de lucru.

Vom vorbi despre:

• Soluții Dell Precision pentru creatorii de conținut, arhitecți, graficieni și designeri – cu Valentin Grigore, Product Manager Dell Client Solutions @ASBIS Romania
  • Ceea ce folosim ne face mai deștepți. Și viceversa. - cu Andrei Uleia, Chieftain & Space-A-List @Think Tank-ul de Arhitectură, DaSein Worldwide

Înregistrează-te și-ți vom răsplăti interesul și curiozitatea cu un COD PROMO de discount la achiziția de echipamente Dell Precision.

Ne vedem online marți, 19 mai 2020, începând cu ora 11:30!