Mai 15, 2020
Performanță și productivitate cu Dell Precision
Aprilie 30, 2020
AMD extinde familia de procesoare desktop AMD Ryzen ™ din Generația a 3-a, cu ...
Aprilie 24, 2020
Noile procesoare AMD EPYC ™ din a -2-a Generație redefinesc performanța pentru ...
Aprilie 21, 2020
Noul Logitech G102 LIGHTSYNC Gaming Mouse oferă super performanțe la un preț ...
Aprilie 17, 2020
Procesoarele AMD EPYC ™ 7F32, 7F52 și 7F72 furnizează până la 24 de nuclee și ...
Aprilie 16, 2020
ASBIS devine Partener Autorizat Kino-mo (tranzacționat ca HYPERVSN) și va ...
GIGABYTE lansează noua linie de produse pentru servere cu cele mai recente procesoare scalabile Intel® Xeon® din Generația a 2-a

Februarie 26, 2020

GIGABYTE, INTEL, XEON, 2ND GEN

Noua familie de produse de sisteme de servere și placi de bază, inclusiv servere de montare în rack pentru utilizări generale seria R, servere GPU Seria G pentru AI și HPC, servere cu mai multe noduri Seria H pentru serverele de stocare HPC și HCI și seria S totul este gata pentru linia îmbunătățită a procesoarelor Intel Xeon scalabile din a doua generație Intel.

Accelerare AI, securitate și ecosistem

Platforma Intel Xeon Scalable este baza pentru un viitor infuzat AI, centrat pe date. Intel a adăugat 18 noi SKU-uri la această familie de procesoare, oferind valoare suplimentară și performanță crescută la super prețuri. Aceste ultime procesoare vor continua, de asemenea, să furnizeze accelerarea AI integrată, securitatea întărită și ecosistemul lider în industrie pe care Intel l-a introdus odată cu lansarea platformei scalabile a 2-a generație Xeon în T2 2019.

G591-HS0: 5U 40 x PCIe x16 Slot Server

Server dublu socket pentru centrul de date

Una dintre cele mai noi platforme GIGABYTE construite pentru aceste procesoare este G591-HS0, un server 5U dual cu 5 socketuri care poate suporta până la 32 de carduri FPGA Intel Stratix cu un singur slot, permițându-i să fie implementat într-un centru de date ca un motor puternic de inferențiere pentru analiza video , sau chiar ca platformă MEC (Mobile Edge Computing), cu capacități puternice de accelerare. Pe lângă numărul dens de carduri de accelerație, G591-HS0 poate suporta, de asemenea, până la 8 carduri de rețea PCIe x16 pentru funcționalitatea de transfer de date cu lățime mare de bandă.

Pentru mai multe detalii despre produsele Gigabyte vă rugăm să ne scrieți la adresa de email, vad@asbis.com