Septembrie 30, 2019
La o adunare a liderilor din industrie la nivel mondial în Seul, Coreea de Sud, ...
Septembrie 20, 2019
Toate sistemele gamei de servere AMD EPYC ™ cu configurații unice includ ...
Septembrie 16, 2019
ABBYY FineReader oferă licențe flexibile și simple pentru a satisface nevoile ...
Septembrie 16, 2019
Număr mare de nuclee și procesor SYS-5049A-T Boasts Dramatic Performance
Septembrie 11, 2019
Liderul industriei va oferi cel mai bun TCO de stocare, dând startul epocii ...
Septembrie 10, 2019
Infortrend® Technology, Inc. anunță lansarea sistemelor de stocare de nouă ...
GIGABYTE lansează 6 sisteme de servere noi cu un singur socket AMD EPYC ™ 7002

Septembrie 20, 2019

GIGABYTE, AMD, EPYC

GIGABYTE lansează 6 sisteme de servere noi cu un singur socket AMD EPYC ™ 7002

Toate sistemele gamei de servere AMD EPYC ™ cu configurații unice includ servere de montare în rack, servere GPU și servere multi-noduri

GIGABYTE anunță adăugarea altor șase sisteme la gama de servere AMD EPYC ™. Toate modelele noi create special pentru procesorul AMD EPYC ™ 7002 din a doua generație oferă configurații și caracteristici unice pentru a oferi clienților soluții care să susțină operațiuni complexe și diverse specifice centrelor de date.

După cum a subliniat dr. Lisa Su, GIGABYTE a fost un partener strategic al AMD și furnizor principal de sisteme al platformelor din seria 7 EPYC ™ 7000 de la lansarea procesorului „Napoli” din prima generație în 2017, iar acest statut a fost recent reafirmat prin faptul că noile sisteme GIGABYTE cu socket singular sau dublu folosind procesorul AMD EPYC ™ 7742 au doborât 11 recorduri mondiale în testele HPC de la SPEC, comparativ cu soluții bazate pe procesoare aparținând altor braduri dar și cu soluții ce utilizează același procesor EPYC ™ 7742 – ceea ce demonstrează că designul și ingineria sistemului GIGABYTE sunt perfect optimizate pentru a oferi performanțe maxime posibile cu procesoarele AMD EPYC ™ din a doua generație.

Aceste șase sisteme noi fac parte din cele 28 de sisteme EPYC ™ 7002 (inclusiv servere de montare în rack, servere GPU și servere multi-noduri înaltă densitate) planificate să fie disponibile înainte de sfârșitul anului 2019 - și întăresc poziția GIGABYTE de furnizor cu cele mai complete și diverse game de sisteme „Roma” AMD EPYC ™ 7002 de pe piață.

Aceste noi sisteme sunt de asemenea construite pe soluția AMD „server cu socket unic fără compromis” - un singur procesor seria EPYC ™ 7002  ce poate oferi performanțe excelente cu două socket-uri, fără limitări arbitrare ale I / O sau lățimii de bandă a memoriei întâlnite în mod tradițional într-un singur socket, și permite clienților să beneficieze de cheltuieli de capital mai mici și consum redus de energie. Sistemele cu un singur socket ajută clienții să-și reducă costurile de licențiere „pe fiecare socket” - este nevoie de o singură licență VMware cu până la 64 de nuclee. Sunt ideale pentru a fi utilizate cu SKU-urile EPYC ™ versiunea „P” a AMD, concepute în special pentru sistemele cu un singur socket, și oferă un raport excelent performanțe/preț, precum 7702P.

Aceste șase noi sisteme cu un singur socket aduc pe piață tehnologia procesoarelor AMD EPYC ™ Seria 7002, într-o gamă unică de configurații, concepute pentru a satisface nevoile clienților din domeniul tehnologiei de calcul, cloud sau computer.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la vad@asbis.ro