Mai 15, 2020
Performanță și productivitate cu Dell Precision
Aprilie 30, 2020
AMD extinde familia de procesoare desktop AMD Ryzen ™ din Generația a 3-a, cu ...
Aprilie 24, 2020
Noile procesoare AMD EPYC ™ din a -2-a Generație redefinesc performanța pentru ...
Aprilie 21, 2020
Noul Logitech G102 LIGHTSYNC Gaming Mouse oferă super performanțe la un preț ...
Aprilie 17, 2020
Procesoarele AMD EPYC ™ 7F32, 7F52 și 7F72 furnizează până la 24 de nuclee și ...
Aprilie 16, 2020
ASBIS devine Partener Autorizat Kino-mo (tranzacționat ca HYPERVSN) și va ...
Plăci de bază pentru server GIGABYTE cu noul procesor Intel® Xeon® E-2200

Noiembrie 05, 2019

GIGABYTE, Intel, XEON

Plăci de bază pentru server GIGABYTE cu noul procesor Intel® Xeon® E-2200

Procesoarele Intel® Xeon® E-2200 sunt optimizate pentru a oferi performanțe bune pentru o varietate de sarcini diferite.

GIGABYTE anunță disponibilitatea plăcilor de bază cu noile procesoare pentru servere Intel Xeon® E-2200, ideale pentru construirea stațiilor de lucru de bază sau a sistemelor server.

Noile procesoare sunt compatibile cu socket-ul de generație anterioară a procesoarelor  Xeon® Seria E-2100, utilizând aceeași microarhitectură și păstrând același set de funcții, precum canale duale de memorie DDR4 de 2666 MHz, suport PCIe Gen 3.0 și funcții PCH precum USB 3.1 și SATA Porturi III, dar acum dispun de noi SKU-uri cu număr mai mare de nuclee / fibre (până la 8 nuclee / 16 fibre) și frecvențe de bază / turbo mai mari (cu ceas turbo de până la 5,0 GHz pe un singur nucleu), pentru a oferi performanțe îmbunătățite pentru stații de lucru și servere.

Pentru mai multe informații despre plăcile de bază ale serverului GIGABYTE cu noul procesor Intel® Xeon® Seria E-2200, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email vad@asbis.com

>>Sursă