Noiembrie 06, 2019
Și integreaza Tehnologia Inovatoare Cylance Artificial Intelligence
Noiembrie 05, 2019
Procesoarele Intel® Xeon® E-2200 sunt optimizate pentru a oferi performanțe ...
Noiembrie 04, 2019
Gama de produse bazată pe procesoarele Intel® Xeon® E-2200 oferă super ...
Noiembrie 01, 2019
Procesoarele Intel Xeon E-2200 oferă performanțe de până la 8 nuclee și până la ...
Octombrie 31, 2019
Portofoliul extins face ca datele să fie mai accesibile decât înainte
Octombrie 30, 2019
Intel a anunțat detalii complete și disponibilitate pentru noul procesor ediție ...
Plăci de bază pentru server GIGABYTE cu noul procesor Intel® Xeon® E-2200

Noiembrie 05, 2019

GIGABYTE, Intel, XEON

Plăci de bază pentru server GIGABYTE cu noul procesor Intel® Xeon® E-2200

Procesoarele Intel® Xeon® E-2200 sunt optimizate pentru a oferi performanțe bune pentru o varietate de sarcini diferite.

GIGABYTE anunță disponibilitatea plăcilor de bază cu noile procesoare pentru servere Intel Xeon® E-2200, ideale pentru construirea stațiilor de lucru de bază sau a sistemelor server.

Noile procesoare sunt compatibile cu socket-ul de generație anterioară a procesoarelor  Xeon® Seria E-2100, utilizând aceeași microarhitectură și păstrând același set de funcții, precum canale duale de memorie DDR4 de 2666 MHz, suport PCIe Gen 3.0 și funcții PCH precum USB 3.1 și SATA Porturi III, dar acum dispun de noi SKU-uri cu număr mai mare de nuclee / fibre (până la 8 nuclee / 16 fibre) și frecvențe de bază / turbo mai mari (cu ceas turbo de până la 5,0 GHz pe un singur nucleu), pentru a oferi performanțe îmbunătățite pentru stații de lucru și servere.

Pentru mai multe informații despre plăcile de bază ale serverului GIGABYTE cu noul procesor Intel® Xeon® Seria E-2200, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email vad@asbis.com

>>Sursă