Octombrie 13, 2017
În calitate de lideri din industrie, Dell și Kensington abordează subiectul ...
August 21, 2017
ASBIS devine distribuitor oficial de solutii INFINIDAT pe noi piete, precum ...
Iulie 11, 2017
Cel mai vast portofoliu cu noile plăci de bază dual-socket și single-socket și ...
Iulie 06, 2017
Dezvoltate pentru scalabilitate și programabilitate ridicată, seria Spectrum-2 ...
Iunie 22, 2017
Editia de vara a catalogului va la dispozitie informatii cheie legate de cele ...

Deveniti clientul nostru

Daca doriti sa deveniti clientul ASBIS Romania va rugam sa ne transmiteti un mesaj in pagina de contact, pentru a primi toate informatiile necesare inregistrarii.

Prestigio MultiCam 575w – o camera video extrem de versatila

Mai 11, 2014

Prestigio MultiCam 575w – o camera video extrem de versatila

Prestigio, o companie in continua dezvoltare lanseaza un nou produs: MultiCam 575w- Wi-Fi Digital Video Recorder

Este o camera mobila Wi-Fi care se remarca prin versalitate si modurile in care poate fi folosita. Inregistreaza video Super HD 1296p si poate fi folosita ca si camera de bord, camera de actiune pentru activitati in aer liber si acasa pentru monitorizarea copilului.

Productivitate si calitate video

Claritatea deosebita a inregistrarilor cu MultiCam 575w in Full HD (1080p) si Super HD (1296p) este asigurata de un chipset puternic Ambarella A, un senzor precis Aptina si un obiectiv cu 5 elemente si unghi de vizualizare de 160°. La toate acestea se adauga un Stabilizator de Imagine si tehnologia Wide Dynamic Range (WDR).

Tehnologia 3D-filtering este utilizata pentru procesarea inregistrarilor video si pentru imbunatatirea calitatii inregistrarilor pe timp de noapte. Tehnologia Aptina™ A-Pix™ imbunatateste productivitatea dispozitivului MultiCam in conditii de lumina scazuta si asigura stabilitatea inregistrarii video digitale.

Mobilitate

Tehnologia Wi-Fi incorporata va permite sa accesati camera din orice loc si sa vizionati video live pe tablete sau smartphone-uri cu iOS sau Android. De asemenea, puteti rula video pe Smartphone sau Tableta de pe mai multe dispozitive MultiCam (pana la 4) sau sa le postati pe internet astfel incat puteti realiza un sistem de supraveghere pentru acasa.

Pentru rezultate cat mai bune va recomandam sa descarcati software-ul specializat Prestigio pentru  MultiCam din AppStore sau Play Market pentru a beneficia de toate avantajele oferite de Prestigio MultiCam 575w.

Eleganta si moderna
Prestigio MultiCam 575w este un exemplu de design elegant si sofisticat. O camera lucrata cu maiestrie si un ecran luminos de 2’’ cu rezolutie de 640*360 sunt incorporate intr-o carcasa eleganta.

Sloturile Micro SD (pana la 64 GB), USB, HDMI sunt plasate pe partile laterale ale camerei si se potrivesc perfect cu designul dispozitivului.

Incarcare

Dispozitivul Prestigio MultiCam 575w este echipata cu o baterie Li-Ion de 700mAh Li-Ion care se poate incarca cu un incarcator auto cu DC5V. Incarcarea completa a bateriei va permite sa inregistrati video si audio in continuu timp de 1 ora.

The Prestigio MultiCam 575 este disponibila in magazinele de specialitate la pretul de 499 lei.

Despre Prestigio®

Prestigio®  este un brand in continua dezvoltare, prezent in peste 85 de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa. De mai bine de zece ani Prestigio ofera produse electronice de calitate superioara cu tehnologii inovatoare si design elegant la preturi competitive.

Prestigio. The Art of High-Tech este sloganul companiei si misiunea este simpla: sa oferim consumatorilor produse care sa le faca viata mai usoara si mai placuta, indiferent daca vorbim de afaceri sau activitati de zi cu zi. Din 2011, Prestigio este lider in Europa Centrala si de Est, Rusia si CSI la GPS-uri si se situeaza in top 3 branduri de tablete PC. Pentru mai multe informatii despre Prestigio, vizitati siteul: www.prestigio.com