De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

August 13, 2019
Intel a lansat 11 noi procesoare Intel® Core™ din a 10-a generație, proiectate ...
August 09, 2019
Intel a anunțat că noua gamă de procesoare scalabile Intel® Xeon® (denumită ...
August 08, 2019
Procesoarele și platformele compatibile AMD EPYC™ 7002 Generation sunt acum ...
August 02, 2019
Western Digital a anunțat noile platforme și actualizările portofoliului de ...
Iunie 14, 2019
Minsk, Belarus, 13 iunie 2019. Prestigio și Clevetura prezintă prima tastatură ...
Iunie 12, 2019
Radeon ™ RX introduce o serie de produse bazate pe o nouă arhitectură, perfecte ...
ASBIS Romania devine SonicWall Authorized Training Partner

ASBIS Romania devine SonicWall Authorized Training Partner

Obține certificarea SonicWall Network Security Administrator, participă la cursurile organizate în ASBIS Training Center!

Un atac cibernetic este un atac personal - chiar și pentru organizații. În urma unui atac cibernetic firmele, întreprinderile, administrațiile publice și angajații rămân fără proprietate intelectuală, fără identitate, fără confidențialitate, cu activele monetare și cu reputația compromise.

SonicWall Network Security Administrator (SNSA) este programul de training care oferă cunoștințele teoretice și practice necesare pentru proiectarea, implementarea și depanarea produselor SonicWall Network Security.

Poți dobândi abilitățile necesare implementării și configurării dispozitivelor de protecție firewall SonicWall și a serviciilor de securitate aferente: Secure and Remote Connectivity, Network Optimization și Advanced Threat Protection.

Curs recomandat pentru administratorii de rețea care răspund de funcționarea zilnică a unuia sau mai multor echipamente de securitate.

Structura cursului de certificare SNSA:

• 2 zile de curs cu trainer certificat SonicWall SecureFirst – 80% aplicații practice și 20% teorie

• 6 ore de parcurgere online a modulelor de curs

• Bazat pe cel mai nou firmware, SonicOS 6.5

Obține certificarea SonicWall Network Security Administrator, participă la cursurile organizate în ASBIS Training Center!

Programul cursurilor, prețurile și formularul de înregistrare sunt disponibile aici.

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania