Iulie 07, 2020
AMD oferă consumatorilor mai multe opțiuni decât până acum cu noile procesoare ...
Iunie 29, 2020
În iunie 2020, Intel lansează procesoarele „Lakefield”, procesoare Intel Core ...
Iunie 25, 2020
Noi servere Supermicro cu PCIe Gen 4 complet optimizate pentru noile GPU-uri ...
Iunie 24, 2020
Dispunând de un design echilibrat Maximizarea resurselor de calcul, stocare și ...
Iunie 18, 2020
Centrele de date moderne vor obține o varietate de ingrediente pentru a fi ...
Iunie 12, 2020
Noile funcții includ recuperarea în caz de evenimente neprevăzute, bazată pe ...
Supermicro își extinde portofoliul de sisteme vSAN pentru infrastructură hiper-convergentă și lansează o nouă soluție super performantă vSAN

Septembrie 06, 2019

Supermicro

Sistemul BigTwin ™ și Ultra SuperServer® oferă performanțe mult îmbunătățite în rezolvarea situațiilor critice

„Soluția hiper-convergentă Supermicro Ultra vSAN oferă îmbunătățiri ale performanței infrastructurii de două cifre (24%) față de platformele anterioare pentru rețelele virtualizate”, a declarat Charles Liang, președinte și CEO al Supermicro. „Supermicro 2U / 1U Ultra SuperServers se pot configura cu 20, 10, 4 sau 2 unități NVMe, procesoare scalabile Intel Xeon® de a doua generație și SSD Intel® Optane ™ DC. BigTwin, un sistem multi-nod (2U-4) de înaltă densitate, este optimizat pentru situații critice, suportă până la 6 TB de memorie pe nod și este configurat pentru infrastructură hiperconvergentă. Ambele sisteme sunt ideale pentru sarcini specifice de lucru, oferind simplitate operațională, scalabilitate, costuri reduse de proprietate (TCO) și economii de resurse."

Sistemele Ultra-SuperServer și serverul BigTwin ™, împreună cu linia completă vSAN, accelerează tranziția de software, optimizează infrastructura centrelor de date și selectarea și implementarea de hardware și software în centrele de date.

Supermicro 2U / 1U Ultra SuperServers sunt configurabile pentru diferite tipuri de implementări. Platformele Ultra SuperServer acceptă un număr mare de unități NVMe și numeroase benzi PCI-E pentru a găzdui carduri de interfață de rețea (NIC) ce asigură o lățime de bandă suficientă pentru diferite tipuri de operațiuni.

Procesoarele scalabile BigTwin cu procesoare Intel® Xeon® din a doua generație oferă un modul de rețea I/O Supermicro flexibil, cu economie de resurse (SIOM) și acceptă All-Flash NVMe. Configurată cu SSD-uri Intel® Optane ™ DC și NVMe pentru SDS de înaltă performanță, această soluție îmbunătățește capacitatea de stocare de peste 3 ori. Rezistență sporită, până la 30 de scrieri de unități pe zi (DWPD), pentru a extinde ciclul de viață al implementărilor.

Pentru informații suplimentare despre Supermicro vă rugăm să ne scrieți la adresa de email: vad@asbis.ro

>>Sursă