Decembrie 09, 2019
Noile SuperServere oferă software O-RAN cu platformă deschisă, procesoare ...
Decembrie 05, 2019
Intel a lansat Intel® Solutions Marketplace, o platformă inovatoare pentru a ...
Noiembrie 25, 2019
Fiți super creativi cu cel mai puternic procesor desktop din lume.*
Noiembrie 21, 2019
Aceste sisteme sunt ideale pentru o serie de sarcini de lucru diferite de ...
Noiembrie 21, 2019
Gama de produse TYAN Transport proiectată pentru a oferi performanțe maxime cu ...
Noiembrie 19, 2019
Aveți nevoie de un computer versatil? Răspunsul este Athlon.
Supermicro își extinde portofoliul de sisteme vSAN pentru infrastructură hiper-convergentă și lansează o nouă soluție super performantă vSAN

Septembrie 06, 2019

Supermicro

Sistemul BigTwin ™ și Ultra SuperServer® oferă performanțe mult îmbunătățite în rezolvarea situațiilor critice

„Soluția hiper-convergentă Supermicro Ultra vSAN oferă îmbunătățiri ale performanței infrastructurii de două cifre (24%) față de platformele anterioare pentru rețelele virtualizate”, a declarat Charles Liang, președinte și CEO al Supermicro. „Supermicro 2U / 1U Ultra SuperServers se pot configura cu 20, 10, 4 sau 2 unități NVMe, procesoare scalabile Intel Xeon® de a doua generație și SSD Intel® Optane ™ DC. BigTwin, un sistem multi-nod (2U-4) de înaltă densitate, este optimizat pentru situații critice, suportă până la 6 TB de memorie pe nod și este configurat pentru infrastructură hiperconvergentă. Ambele sisteme sunt ideale pentru sarcini specifice de lucru, oferind simplitate operațională, scalabilitate, costuri reduse de proprietate (TCO) și economii de resurse."

Sistemele Ultra-SuperServer și serverul BigTwin ™, împreună cu linia completă vSAN, accelerează tranziția de software, optimizează infrastructura centrelor de date și selectarea și implementarea de hardware și software în centrele de date.

Supermicro 2U / 1U Ultra SuperServers sunt configurabile pentru diferite tipuri de implementări. Platformele Ultra SuperServer acceptă un număr mare de unități NVMe și numeroase benzi PCI-E pentru a găzdui carduri de interfață de rețea (NIC) ce asigură o lățime de bandă suficientă pentru diferite tipuri de operațiuni.

Procesoarele scalabile BigTwin cu procesoare Intel® Xeon® din a doua generație oferă un modul de rețea I/O Supermicro flexibil, cu economie de resurse (SIOM) și acceptă All-Flash NVMe. Configurată cu SSD-uri Intel® Optane ™ DC și NVMe pentru SDS de înaltă performanță, această soluție îmbunătățește capacitatea de stocare de peste 3 ori. Rezistență sporită, până la 30 de scrieri de unități pe zi (DWPD), pentru a extinde ciclul de viață al implementărilor.

Pentru informații suplimentare despre Supermicro vă rugăm să ne scrieți la adresa de email: vad@asbis.ro

>>Sursă