De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Iulie 07, 2020
AMD oferă consumatorilor mai multe opțiuni decât până acum cu noile procesoare ...
Iunie 29, 2020
În iunie 2020, Intel lansează procesoarele „Lakefield”, procesoare Intel Core ...
Iunie 25, 2020
Noi servere Supermicro cu PCIe Gen 4 complet optimizate pentru noile GPU-uri ...
Iunie 24, 2020
Dispunând de un design echilibrat Maximizarea resurselor de calcul, stocare și ...
Iunie 18, 2020
Centrele de date moderne vor obține o varietate de ingrediente pentru a fi ...
Iunie 12, 2020
Noile funcții includ recuperarea în caz de evenimente neprevăzute, bazată pe ...
Serverele Supermicro cu platformă NVIDIA EGX pentru procesare și gestionare AI in Centrele de date

Octombrie 24, 2019

Supermicro

Serverele Supermicro cu platformă NVIDIA EGX pentru procesare și gestionare AI in Centrele de date

Software-ul NVIDIA EGX Stack combinat cu Supermicro hardware poate gestiona servere GPU prin rețele într-un mediu Nativ Single Cloud.

Super Micro Computer, Inc. (SMCI), lider global în enterprise computng, stocare, soluții de rețea și tehnologie green computing, are acum disponibile și sisteme de calcul NGC-Ready for Edge. Aceste servere se adaugă serverelor HGX de înaltă performanță pentru centrele de date și soluțiilor Kubernetes ale Supermicro, iar capacitățile actualizate ale platformei NVIDIA EGX vor permite clienților Supermicro să își utilizeze aplicațiile AI într-un mediu nativ din cloud.

„Folosind platforma EGX NVIDIA, clienții ce utilizează servere Supermicro pot rezolva sarcini de lucru multiple și complexe specifice centrelor de date, a declarat Charles Liang, președinte și CEO Supermicro. „Modelele 5019D-FN8TP, 1019D-FHN13TP și 2029GP-TR care acceptă unități unice sau multiple NVIDIA T4 sunt validate ca NGC-Ready for Edge. Colaborarea cu companii de renume precum NVIDIA confirmă misiunea Supermicro de a oferi soluții de cea mai bună clasă.”

Serverele Supermicro green-computing edge sunt optimizate pentru a rula sarcini de lucru AI pe EGX stack cu putere de calcul de înaltă performanță. E403-9D-16C-FN13T, ca și noile 1019P-FHN2T și E403-9P-FN2T, cu procesoare scalabile Intel® Xeon® sunt în prezent în procesul de validare NGC-Ready for Edge.

„Serverele Supermicro validate de NGC-Ready for Edge și stack-ul NVIDIA EGX pot rezolva cu ușurință chiar și cele mai solicitante sarcini de lucru AI”, a declarat Justin Boitano, Senior Director of Product, Enterprise and Edge at NVIDIA. „Acum, clienții pot dezvolta servicii AI pentru a furniza informații automate în diverse industrii, de la magazine cu amănuntul și fabrici la spitale și orașe inteligente.”

Supermicro testează deja împreună cu retailerii soluțiile AI IoT alimentate de GPU-urile NVIDIA, , pentru a accelera operațiunile și a îmbunătăți experiența clienților, precum și cu agențiile de infrastructură de transport public pentru a monitoriza siguranța pasagerilor în trafic. De asemenea, sunt disponibile și produsele 5019D-FN8TP, 1019D-FHN13TP și 2029GP-TR.

Pentru mai multe informații despre soluțiile Supermicro, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email vad@asbis.com

   

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania