Mai 17, 2018
SonicWall vă ajuta să protejati mai bine ceea ce este important - afacerea, ...
Mai 17, 2018
Noile instrumente SonicWall de măsurare a amenințărilor permit partenerilor să ...
Mai 11, 2018
Infinidat și-a dublat rata de creștere a veniturilor în regiunea EMEA în 2017
Mai 10, 2018
4 noi produse INFINIDAT în oferta ASBIS
Aprilie 25, 2018
Timp de 38 de ani, Computex a evoluat în linie cu trendurile globale din ...
Martie 14, 2018
Modelul 800P se alătură modelului Intel® Optane ™ SSD 900P, conceput pentru ...
ASBIS Romania a devenit distribuitor exclusiv Toshiba in Romania pentru laptopuri si tablete din gama consumer

Ianuarie 15, 2015

Dragi parteneri,

Avem plăcerea să vă informăm că, în urma încheierii acordului de distribuție cu Toshiba Europe GmbH, portofoliul ASBIS s-a extins din ianuarie 2015 cu o noua gama de laptopuri și tablete din gama consumer de la Toshiba, unul dintre cei mai importanţi jucători locali în segmentul de laptopuri, cu o cotă de piață 10-11%.

Oferta Toshiba cuprinde laptop-uri, ultrabook-uri și tablete într-o gamă diversificată care răspunde celor mai pretențioase cerințe din partea tuturor consumatorilor. Gama Satellite include o selecție vastă de dispozitive pentru divertisment, de ultimă generație, concepute pentru a asigura performanțe generale excepționale.

Pentru entuziaștii multimedia și jucătorii pasionați, gama Qosmio furnizează toată puterea și caracteristicile de care au nevoie.

Tabletele Encore disponibile la ASBIS oferă utilizatorilor tot ce au nevoie nevoie pentru a lucra sau a se juca - navigare pe Web, productivitate cu Windows 8.1 și  Office 365 Personal sau divertisment de cea mai bună calitate Xbox cu muzică, jocuri şi video.

Pentru a afla mai multe despre oferta de produse Toshiba de la ASBIS vă rugăm să consultați oferta generală sau să accesați portalul B2B online IT4profit.com. Pentru informații suplimentare vă rugăm să vă adresați persoanei de vânzări alocată firmei Dvs sau să ne scrieți la sales@asbis.ro.

Vă dorim mult succes în vânzări!

Echipa ASBIS Romania