Octombrie 13, 2017
În calitate de lideri din industrie, Dell și Kensington abordează subiectul ...
August 21, 2017
ASBIS devine distribuitor oficial de solutii INFINIDAT pe noi piete, precum ...
Iulie 11, 2017
Cel mai vast portofoliu cu noile plăci de bază dual-socket și single-socket și ...
Iulie 06, 2017
Dezvoltate pentru scalabilitate și programabilitate ridicată, seria Spectrum-2 ...
Iunie 22, 2017
Editia de vara a catalogului va la dispozitie informatii cheie legate de cele ...

Deveniti clientul nostru

Daca doriti sa deveniti clientul ASBIS Romania va rugam sa ne transmiteti un mesaj in pagina de contact, pentru a primi toate informatiile necesare inregistrarii.

ASBIS Romania a devenit distribuitor exclusiv Toshiba in Romania pentru laptopuri si tablete din gama consumer

Ianuarie 15, 2015

Dragi parteneri,

Avem plăcerea să vă informăm că, în urma încheierii acordului de distribuție cu Toshiba Europe GmbH, portofoliul ASBIS s-a extins din ianuarie 2015 cu o noua gama de laptopuri și tablete din gama consumer de la Toshiba, unul dintre cei mai importanţi jucători locali în segmentul de laptopuri, cu o cotă de piață 10-11%.

Oferta Toshiba cuprinde laptop-uri, ultrabook-uri și tablete într-o gamă diversificată care răspunde celor mai pretențioase cerințe din partea tuturor consumatorilor. Gama Satellite include o selecție vastă de dispozitive pentru divertisment, de ultimă generație, concepute pentru a asigura performanțe generale excepționale.

Pentru entuziaștii multimedia și jucătorii pasionați, gama Qosmio furnizează toată puterea și caracteristicile de care au nevoie.

Tabletele Encore disponibile la ASBIS oferă utilizatorilor tot ce au nevoie nevoie pentru a lucra sau a se juca - navigare pe Web, productivitate cu Windows 8.1 și  Office 365 Personal sau divertisment de cea mai bună calitate Xbox cu muzică, jocuri şi video.

Pentru a afla mai multe despre oferta de produse Toshiba de la ASBIS vă rugăm să consultați oferta generală sau să accesați portalul B2B online IT4profit.com. Pentru informații suplimentare vă rugăm să vă adresați persoanei de vânzări alocată firmei Dvs sau să ne scrieți la sales@asbis.ro.

Vă dorim mult succes în vânzări!

Echipa ASBIS Romania