Februarie 07, 2020
Disponibile din februarie 2020, noile Crucial® Ballistix® și Crucial® ...
Ianuarie 29, 2020
Descoperiri ale inteligenței artificiale (AI) ce deschid calea către o ...
Ianuarie 29, 2020
Software-ul OpenStack „Train” oferă un mediu virtualizat prin InfiniBand pentru ...
Ianuarie 23, 2020
Super Micro Computer, Inc., membru Gold al Oracle PartnerNetwork (OPN), și-a ...
Ianuarie 23, 2020
Sistem de Stocare Modular Revoluționar construit pentru a gestiona eficient ...
Ianuarie 21, 2020
Placa grafică AMD Radeon ™ RX 5600 XT este proiectată pentru experiența de ...
TYAN lansează AMD EPYC ™ Seria 7002, bazată pe procesoare HPC și platforme de server de stocare la SC19

Noiembrie 21, 2019

TYAN, AMD, EPYC

Gama de produse TYAN Transport proiectată pentru a oferi performanțe maxime cu procesoarele AMD EPYC ™ 7002 pentru a alimenta centrele de date

TYAN®, lider în proiectarea platformelor de server și subsidiară MiTAC Computing Technology Corporation, a lansat cea mai recentă linie de platforme HPC și servere de stocare bazate pe procesoarele AMD EPYC ™ 7002, care vizează piața de centre de date de la SC19 din Denver, Colorado, 18-21 noiembrie.

„Profitând de inovația AMD în tehnologia proceselor de 7 nm, PCIe® 4.0 I / O și o arhitectură de securitate încorporată, noile platforme bazate pe procesoare AMY EPYC de la TYAN sunt concepute pentru a rezolva cele mai solicitante provocări cu care se confruntă centrele de date”, a declaratDanny Hsu, Vice PreședinteMiTAC Computing Technology Corporation's TYAN Business Unit. „Clienții Datacenter își pot transforma infrastructura cu cele mai noi soluții HPC și de stocare pentru a spori performanța și a reduce blocajele.”

„Procesorul AMY EPYC din Generația a 2-a a fost conceput pentru a oferi clienților arhitectură, performanță și securitate”, a spus Scott Aylor, vicepreședinte corporativ și director general, Data Center Solutions Group, AMD. „Suntem încântați să vedem că partenerii noștri, precum TYAN, continuă să-și construiască portofoliile în jurul EPYC-ului din a 2-a Generație pentru a oferi clienților și partenerilor lor cele mai bune soluții.”

Dacă doriți mai multe detalii despre soluțiile Tyan, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email vad@asbis.com