De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Octombrie 13, 2017
În calitate de lideri din industrie, Dell și Kensington abordează subiectul ...
August 21, 2017
ASBIS devine distribuitor oficial de solutii INFINIDAT pe noi piete, precum ...
Iulie 11, 2017
Cel mai vast portofoliu cu noile plăci de bază dual-socket și single-socket și ...
Iulie 06, 2017
Dezvoltate pentru scalabilitate și programabilitate ridicată, seria Spectrum-2 ...
Iunie 22, 2017
Editia de vara a catalogului va la dispozitie informatii cheie legate de cele ...

Deveniti clientul nostru

Daca doriti sa deveniti clientul ASBIS Romania va rugam sa ne transmiteti un mesaj in pagina de contact, pentru a primi toate informatiile necesare inregistrarii.

Dell Solutions Broadcasts – Septembrie-Octombrie

Septembrie 03, 2015

Dell, Convergent, PowerEdge, server

Dell Solutions Broadcasts – Septembrie-Octombrie

Soluţiile convergente Dell (septembrie), Lansarea celui de-al patrulea val de servere Dell PowerEdge din a 13-a generaţie (octombrie)


**  Soluţiile convergente Dell
23 septembrie, ora 12:00
Durata: 60 de minute
Limba: engleză

Participaţi la acest webcast despre abordarea revoluţionară a companiei Dell asupra soluţiilor de calcul convergente din clasa pentru întreprinderi şi aflaţi mai multe despre strategia noastră, precum şi despre proprietatea intelectuală unică, de vârf în domeniu, gestionarea unificată şi hiperconvergenţa oferite de către compania Dell. Singura soluţie creată cu adevărat pentru era definirii prin software.

Aflaţi mai multe:
*  despre punctul nostru de vedere, despre cum oferă compania Dell proprietate intelectuală unică, de vârf în domeniu, pentru soluţiile convergente şi despre ce avantaje puteţi avea ca partener;
*  despre cum să poziţionaţi şi să vindeţi soluţiile convergente Dell către clienţii dvs.;
*  despre instrumentele, stimulentele, materialele de marketing, resursele de vânzări şi cele tehnice disponibile pentru parteneri.** Lansarea celui de-al patrulea val de servere Dell PowerEdge din a 13-a generaţie
28 octombrie, ora 12:00
Durata: 60 de minute
Limba: engleză

Serverele Dell™ PowerEdge™ din a 13-a generaţie contribuie la simplificarea şi automatizarea operaţiunilor cu ajutorul unor platforme flexibile, concepute cu cea mai largă gamă de soluţii de monitorizare încorporate în fiecare server.  Aflaţi cum se compară aceste servere cu cele din generaţia anterioară, cum se poziţionează faţă de serverele oferite de companiile concurente şi ce categorii de clienţi trebuie vizate. Aflaţi şi despre toate materialele excelente, avantajele pentru parteneri şi stimulentele disponibile pentru dvs. la serverele noastre din a 13-a generaţie. 

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

Portofoliu ASBIS Romania