De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Octombrie 13, 2017
În calitate de lideri din industrie, Dell și Kensington abordează subiectul ...
August 21, 2017
ASBIS devine distribuitor oficial de solutii INFINIDAT pe noi piete, precum ...
Iulie 11, 2017
Cel mai vast portofoliu cu noile plăci de bază dual-socket și single-socket și ...
Iulie 06, 2017
Dezvoltate pentru scalabilitate și programabilitate ridicată, seria Spectrum-2 ...

Deveniti clientul nostru

Daca doriti sa deveniti clientul ASBIS Romania va rugam sa ne transmiteti un mesaj in pagina de contact, pentru a primi toate informatiile necesare inregistrarii.

Gama de sisteme de blocare Dell și Kensington oferite de către ASBIS Romania se extinde

Octombrie 13, 2017

Kensington

Gama de sisteme de blocare Dell și Kensington oferite de către ASBIS Romania se extinde

În calitate de lideri din industrie, Dell și Kensington abordează subiectul securitate extrem de serios, sistemele de blocare oferite fiind testate într-un mod foarte riguros.


Un sistem de blocare este mult mai ieftin decât un laptop nou, prețul acestuia putând fi plătit de clienți pentru a sta liniștiți. Sistemele de blocare Kensington și Dell sunt testate la standarde extrem de înalte în ceea ce privește:
Securizarea unui dispozitiv nu a fost niciodată atât de ușoară

În hardware-ul IT există, în general, o mică gaură integrată, care se numește slot de securitate Kensington (K-Slot).
Dell l-a inclus ca standard în 1992, ca o modalitate de a bloca echipamentul împotriva furtului.
Soluții de securitate

Dacă utilizatorul are nevoie să protejeze laptopurile, computerele desktop, tabletele sau alte periferice, Kensington dispune de soluțiile de securitate necesare, care sunt ușor de folosit dar greu de depășit de către persoanele neautorizate.
Șansa de a recupera un laptop furat este, conform unor studii, de aproximativ 3%, astfel încât este mai bine ca utilizatorii să îl protejeze prin blocare. Laptopul poate fi în siguranță când este nesupravegheat dacă beneficiază de un sistem de blocare Kensington® ClickSafe®.

Este o modalitate mai simplă și mai sigură, o soluție înțeleaptă pentru utilizatori de a-și proteja activitatea, afacerea în care lucrează și chiar credibilitatea.

Pentru mai multe informații despre sistemele de blocare Dell Kensington descarcă “Dell Physical Security Guide” [304k]

Pentru mai multe informații despre produsele Kensingon descarcă “Kensington Security Brochure” [3,63M] 

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

Portofoliu ASBIS Romania