De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Mai 10, 2017
Noul regulament General Data Protection Regulation (GDPR) - Regulation (EU) ...
Aprilie 26, 2017
Plăcile de rețea Mellanox ConnectX-3, ConnectX-3 Pro, ConnectX-4 și ConnectX-4 ...
Martie 20, 2017
Aflați despre cele mai productive laptopuri create vreodată de către Dell și ...
Februarie 23, 2017
Supermicro (NASDAQ: SMCI), lider inovator în soluţii complete, de înaltă ...
Decembrie 12, 2016
Aflați despre cele mai recente produse, soluții și servicii din zona Commercial ...

Deveniti clientul nostru

Daca doriti sa deveniti clientul ASBIS Romania va rugam sa ne transmiteti un mesaj in pagina de contact, pentru a primi toate informatiile necesare inregistrarii.

Plăci de rețea Mellanox certificate Microsoft Server Software Defined Data Center (SDDC) Premium pentru toate vitezele

Plăci de rețea Mellanox certificate Microsoft Server Software Defined Data Center (SDDC) Premium pentru toate vitezele

Plăcile de rețea Mellanox ConnectX-3, ConnectX-3 Pro, ConnectX-4 și ConnectX-4 Lx sunt singurele plăci, în acest moment, cu certificare Microsoft Server Software Defined Data Center (SDDC) Premium pentru toate vitezele standard Ethernet, respectiv pentru 10, 25, 40, 50 și 100 GbE, având prețuri începând de la 351 euro fără TVA.

Aceasta reprezintă un moment crucial și o reușită semnificativă în cadrul colaborării dintre Mellanox și Microsoft, inițiată cu șase ani în urmă, în scopul asigurării capabilității hardware-ului Mellanox de a oferi cele mai eficiente soluții pentru implementări bazate pe Windows Server și Azure Stack.


 

Aceste plăci de rețea au fost deja certificate de către cei mai importanți producători de servere din lume – HPE, Dell, Lenovo și alții – și, atunci când sunt utilizate împreună cu cele mai avansate switch-uri și cabluri, precum switch-ul Mellanox Spectrum și cablurile pe cupru și optice LinkX, oferă cele mai eficiente soluții pentru Azure Stack.


Informațiile din acest material informativ sunt preluate din articolul realizat de Motti Beck, publicat în blog-ul Mellanox.

Pentru mai multe informații sau pentru comenzi de produse Mellanox de la ASBIS Romania, distribuitor autorizat, vă rugăm să scrieți către cristian.teodorescu@asbis.ro.

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.