De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Martie 14, 2018
Modelul 800P se alătură modelului Intel® Optane ™ SSD 900P, conceput pentru ...
Martie 01, 2018
Paul Belcin despre transformarea provocarilor EUGDPR in oportunitati de business
Februarie 14, 2018
CloudFest 2018 este primul festival mondial de cloud si hosting si se ...
Februarie 13, 2018
Compania Asbis, numărul patru pe piaţa locală de distribuţie IT&C, cu afaceri ...
Februarie 09, 2018
Ce se întâmplă în cazul în care combini unul dintre cele mai avansate ...
Ianuarie 29, 2018
ASBIS tocmai a devenit distribuitorul oficial al soluțiilor de stocare ...
StorageCraft Cloud Backup cu suport Microsoft Azure

Iunie 21, 2017

StorageCraft

StorageCraft Cloud Backup cu suport Microsoft Azure

Suntem incantati să anunțăm suportul pentru crearea unui backup pe un cont Azure definit de utilizator atunci când folositi StorageCraft® Cloud Backup pentru Office 365 și G Suite de la Google.

Acum puteți alege să creați copiile de rezervă pe un cont Azure definit de utilizator sau în Amazon S3. Backup-ul in Microsoft Azure va fi disponibil doar pentru conturile noi - conturile existente vor continua să fie susținute la Amazon S3. Pentru a adăuga Azure la StorageCraft Cloud Backup, urmați instrucțiunile pas cu pas din User Guide.

De asemenea, lansarea aduce actualizări și îmbunătățiri la raportare. Puteți găsi detalii suplimentare despre această versiune ulterioară în Release Notes (ReadMe file).

Flexibilitate Redefinita
StorageCraft Cloud Backup asigură protecția datelor Microsoft Office 365 și G Suite. După configurare, backup-urile se întâmplă automat. În cazul unei pierderi de date neprevăzute, recuperați fișiere individuale sau dosare întregi în câteva secunde. Aveți flexibilitatea de a avea backup-urile direcționate către conturile Amazon S3 sau Azure.

Testeaza-l acum! Solicita propriul tau cont completand informatiile din acest link.

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania