De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Aprilie 25, 2018
Timp de 38 de ani, Computex a evoluat în linie cu trendurile globale din ...
Martie 14, 2018
Modelul 800P se alătură modelului Intel® Optane ™ SSD 900P, conceput pentru ...
Martie 01, 2018
Paul Belcin despre transformarea provocarilor EUGDPR in oportunitati de business
Februarie 14, 2018
CloudFest 2018 este primul festival mondial de cloud si hosting si se ...
Februarie 13, 2018
Compania Asbis, numărul patru pe piaţa locală de distribuţie IT&C, cu afaceri ...
Februarie 09, 2018
Ce se întâmplă în cazul în care combini unul dintre cele mai avansate ...
Faceţi cunoştinţă cu noile soluţii termice şi procesoare pentru desktop PC-uri de la AMD

Februarie 09, 2016

AMD, CPU, desktop

Faceţi cunoştinţă cu noile soluţii termice şi procesoare pentru desktop PC-uri de la AMD

Putina caldura poate fi un lucru bun ... Când vorbești despre vreme, dar nu și atunci când vine vorba de sistemul dvs. de gaming

BUY ONLINE

AMD Thermal Solutions and Desktop Processors

AMD CPU Desktop

 

Pe cai, entuziaşti ai jocurilor! Proiectarea unui sistem de înaltă performanţă pentru jocuri online şi eSports, care rulează silenţios şi nu se supraîncălzeşte, tocmai a devenit mai uşoară şi mai accesibilă. Astăzi, AMD a lansat noi soluţii termice, inclusiv produsul reprezentativ al clasei, ventilatorul AMD Wraith, precum şi noile procesoare pentru desktop PC-uri AMD A10-7860K şi AMD AthlonTM X4 845.

 

Noi soluţii termice

La urechile AMD au ajuns îngrijorările dumneavoastră despre ventilatoare de stoc şi a ridicat ştacheta pentru procesoarele selectate. Aproape silenţioase? Nicio problemă. AMD vă oferă acum două soluţii termice care generează o zecime din zgomotul vechilor ventilatoare, rulând la aproape 39 decibeli.i,ii

Ventilatorul AMD Wraith îmbină performanţa silenţioasă cu designul luminos, subţire, pentru cei care cred că PC-ul nu ar trebui doar să ruleze silenţios şi fără probleme, ci să şi arate bine în timp ce face asta. Ventilatorul Wraith  este livrat împreună cu unitatea de procesare centrală AMD FXTM 8370.

Pe lângă ventilatorul Wraith, AMD introduce noua Soluţie Termică silenţioasă AMD 95W, care oferă, de asemenea, aceeaşi performanţă silenţioasă fără strălucirea suplimentară a dispozitivului Wraith. Aceste ventilatoare sunt incluse în procesoarele pentru desktop PC-uri AMD selectate, inclusiv noile AMD A10-7860K şi AMD AthlonTM X4 845, precum şi AMD A8-7670K, A8-7650K şi AthlonTM X4 870K şi 860K.

 

AMD Wraith Cooler

AMD 95W Thermal Solution

 

Included with

FX 8370 CPU
  • NEW AMD A10-7860K
  • AMD A8-7670K
  • AMD A8-7650K
  • AMD Athlon™ X4 870K
  • AMD Athlon™ X4 860K
  • AMD Athlon™ X4 845

Near Silent Operation

Yes

Yes

Fan Shroud with LED Logo

Yes

-

Noul AMD A10-7860K

Cu un procesor quad-core la viteză max turbo de 4 GHz, suport integral FreeSyncTM şi placă grafică integrată RadeonTM R7, procesorul A10-7860K vă oferă o performanţă vizuală superbă pentru a vă face praf concurenţa la jocurile online populare precum Dota 2TM, League of Legends® şi CS®:Go.

În plus, cu 65W TDP (Putere a Designului Termic), procesorul A10-7860K se potriveşte perfect în dispozitive mici de dimensiunea unei console, iar cu noua soluţie termică aproape silenţioasă este perfect pentru un dormitor „confortabil”, o cameră de zi sau un sistem de tip home theatre. 

Procesorul AMD AthlonTM X4 845 pentru desktop PC-uri

Procesorul AMD AthlonTM X4 845 aduce performanţa extrem de eficientă a celor patru nuclee „Excavator” într-un desktop PC. Cu un ceas max turbo de 3,8 GHZ, reprezintă baza ideală pentru sistemul de jocuri principal şi eSports.

Echipat şi cu soluţia termică de 95W complet nouă de la AMD, procesorul AMD AthlonTM X4 845 va ajuta sistemul să ruleze silenţios şi fără să se supraîncălzească întreaga zi.

 

 

Sub rezerva utilizării conform specificaţiilor de produs. Ventilatorul AMD Wraith atinge un nivel maxim de zgomot de 39 dbA. Ventilatorul AMD D3, care a fost înlocuit cu ventilatorul Wrath pe anumite sisteme, atinge un nivel maxim de zgomot de 51 dbA. În cadrul scalei logaritmice dbA, o diferenţă de zece decibeli este egală cu un zgomot de zece ori mai mare, astfel că ventilatorul AMD Wrath generează mai puţin de o zecime zgomot comparativ cu predecesorul său. WTH-1

ii Soluţia termică AMD 95W atinge un nivel maxim de zgomot de 36 dbA. Ventilatorul AMD D2, care a fost înlocuit cu soluţia termică AMD 95W pe unele sisteme, atinge un nivel maxim de zgomot de 52 dbA. În cadrul scalei logaritmice dbA, o diferenţă de zece decibeli este egală cu un zgomot de zece ori mai mare, astfel că Soluţia termică 95W de la AMD generează mai puţin de o zecime zgomot comparativ cu predecesorul său. WTH-4

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania