De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Mai 17, 2019
Ajută-ți partenerii și echipa să rămână conectați, protejați și productivi!
Mai 13, 2019
Memoria Intel® Optane ™ DC este unul dintre cele mai inovatoare produse din ...
Mai 13, 2019
Infortrend Europe Ltd anunță lansarea soluției AI, EonStor GSi
Aprilie 22, 2019
Comunicat - 22 April 2019, Limassol, Cyprus
Aprilie 22, 2019
INFINIDAT a anunțat recent soluția Metro Cluster InfiniBox Always On pentru ...
Aprilie 19, 2019
Cel mai ușor mod de a accesa informații despre produsele și soluțiile Dell
ASBIS România devine distribuitor autorizat al soluțiilor ABBYY Europe GmbH

Aprilie 22, 2019

ASBIS, ABBYY

ASBIS România devine distribuitor autorizat al soluțiilor ABBYY Europe GmbH

Comunicat - 22 April 2019, Limassol, Cyprus

ASBIS România devine distribuitor autorizat al soluțiilor ABBYY Europe GmbH pentru procesele de afaceri.

Portofoliul nostru de soluții ABBYY include ABBYY FineReader Standard, Corporate, Enterprise; ABBYY FineReader Pro pentru Mac; ABBYY Business Card Reader; ABBYY Screenshot Reader; ABBYY Recognition Server și ABBYY FineReader Server.Soluțiile ABBYY sunt concepute plecând de la noile provocări digitale ale mediului de business și susțin organizațiile în procesul de transformare digitală prin intermediul platformelor tip IQ Content, a soluțiilor de captare a datelor și a soluțiilor dedicate dezvoltatorilor care integrează tehnologia OCR în propriile aplicații. Soluțiile ABBYY adaugă valoare proceselor de business ale organizațiilor de orice dimensiune, din orice industrie și în orice mediu IT corporativ.

Despre ASBIS

ASBIS este lider în distribuția de soluții IT, IoT, AI în Europa Centrală și de Est, fosta Uniune Sovietică, Orientul Mijlociu și Asia. Compania este specializată în distribuția cu valoare adăugată (VĂD), soluțiile de pe piața B2B și distribuirea de produse TIC de la furnizori globali. Colaborarea cu liderii industriei IT, echipele de experți ale Grupului configurează produse hardware și software, servicii și tehnologii bazate pe cloud pentru a crea soluții viabile din punct de vedere comercial.

Despre ABBYY

ABBYY este lider global în Enterprise Content IQ, care stabilește standardul de captare a conținutului cu tehnologii inovatoare bazate pe limbaj, care se integrează pe întreaga durată a ciclului de viață al informațiilor. Soluțiile ABBYY optimizează procesele de afaceri pentru a atenua riscul, pentru a accelera luarea deciziilor și pentru a obține venituri. Compania are unul dintre cele mai mari centre de cercetare globale din domeniul inteligenței artificiale: mai mult de 500 de oameni de știință, ingineri și lingviști lucrează în departamentul de cercetare și dezvoltare al ABBYY. Mii de organizații la nivel global și peste 50 de milioane de persoane din peste 200 de țări și regiuni utilizează produsele, tehnologiile, soluțiile și serviciile ABBYY. ABBYY are o prezență la nivel mondial cu birouri globale în America de Nord (Milpitas, California), Europa (München, Germania) și Rusia (Moscova). De asemenea, ABBYY are sedii regionale în Australia, Marea Britanie, Franța, Spania, Ucraina, Japonia, Taiwan și Cipru. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul web al companiei la www.abbyy.com

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania