De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Octombrie 13, 2017
În calitate de lideri din industrie, Dell și Kensington abordează subiectul ...
August 21, 2017
ASBIS devine distribuitor oficial de solutii INFINIDAT pe noi piete, precum ...
Iulie 11, 2017
Cel mai vast portofoliu cu noile plăci de bază dual-socket și single-socket și ...
Iulie 06, 2017
Dezvoltate pentru scalabilitate și programabilitate ridicată, seria Spectrum-2 ...
Iunie 22, 2017
Editia de vara a catalogului va la dispozitie informatii cheie legate de cele ...

Deveniti clientul nostru

Daca doriti sa deveniti clientul ASBIS Romania va rugam sa ne transmiteti un mesaj in pagina de contact, pentru a primi toate informatiile necesare inregistrarii.

Familia de procesoare Intel Xeon E5-2600 v3 si E5-1600 v3

Noiembrie 26, 2015

Intel, CPU, Server

Familia de procesoare Intel Xeon E5-2600 v3 si E5-1600 v3

Versatilitate exceptionala pentru data center-ul dumneavoastra

BUY ONLINE

Intel® Xeon® processor E5 family

Avand la dispozitie un data center eficient si agil, dotat cu procesoare din familiile Intel® Xeon® E5-2600 v3 si Intel® Xeon® E5-1600 v3, organizatia dumneavoastra poate raspunde rapid la schimbarile mediului de business si va fi protejata de atacuri cibernetice..

Proiectate astfel incat puterea de procesare, stocarea si reteaua sa functioneze optim impreuna, ultimele procesoare Intel® Xeon® fac fata provocarilor de azi si pun bazele data center-ului modern de maine.

Read the product brief >  
See the overview animation > 

Ultimii membri ai familiei de procesoare Intel® Xeon® E5 ofera combinatia optima intre performante, capabilitati incorporate si eficacitate a costurilor. Sunt perfect adaptate provocarilor actuale ale tehnicii de calcul, prin facilitarea implementarilor de Cloud, prin accelerarea performantei pentru sarcini de varf, stocare inteligenta si analiza a datelor.

View the performance video >   
View performance world records >  

Tehnologia de virtualizare incorporata ofera performante mai rapide pentru procesele de virtualizare de baza si imbunatateste controlul serviciilor.

Imbunatatiti capacitatea dumneavoastra de a va proteja datele si infrastructura cu abilitati fundamentale de securitate asistata hardware

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

Portofoliu ASBIS Romania