De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Aprilie 25, 2018
Timp de 38 de ani, Computex a evoluat în linie cu trendurile globale din ...
Martie 14, 2018
Modelul 800P se alătură modelului Intel® Optane ™ SSD 900P, conceput pentru ...
Martie 01, 2018
Paul Belcin despre transformarea provocarilor EUGDPR in oportunitati de business
Februarie 14, 2018
CloudFest 2018 este primul festival mondial de cloud si hosting si se ...
Februarie 13, 2018
Compania Asbis, numărul patru pe piaţa locală de distribuţie IT&C, cu afaceri ...
Februarie 09, 2018
Ce se întâmplă în cazul în care combini unul dintre cele mai avansate ...
Programul Intel Technology Provider

Iunie 01, 2016

Intel

Programul Intel Technology Provider

Intel Technology Provider ofera suport pentru a mentine afacerea dumneavoastra fara probleme, cunoștințele și expertiza pentru a oferi un avantaj, și recompense să crească afacerea dumneavoastră.

Cumpara online

Produsele Intel


 
Gestiune cont

Colaboraţi cu managerul nostru de cont dedicat pentru a contribui la creşterea vânzărilor şi soluţiilor, pentru a fi cu un pas înaintea tendinţelor din industrie şi pentru a vă înştiinţa cu privire la cele mai recente oportunităţi. Managerul dvs. de cont vă poate ajuta să reuşiţi livrând servicii la cel mai înalt nivel, care să satisfacă nevoile dvs. exacte.
 

 
Evenimente

Câştigaţi invitaţii la evenimente anuale dedicate numai partenerilor care oferă cele mai recente informaţii despre produse, instruire în persoană şi oportunitatea de a relaţiona cu forţele de conducere Intel.

Puncte O mai mare performanţă aduce recompense mai mari. Toţi partenerii pot câştiga puncte; partenerii Gold şi Platinum pot consuma punctele cumulate pe tehnologii Intel®, evenimente, călătorii şi materiale de marketing. 
Training

Accesaţi cele mai recente cursuri de instruire online şi în persoană pentru a vă aprofunda cunoştinţele şi a fi cu un pas înaintea concurenţei.

Materiale parteneri

Vă promovaţi parteneriatul şi vă extindeţi afacerea cu ajutorul materialelor de marketing co-branduite, incluzând bannere, şabloane, postere, animaţii şi alte materiale promoţionale care să vă ajute să generaţi cerere.
 

Instrumente de vânzări şi marketing

Extindeţi-vă afacerea şi generaţi vânzări orientate către o anumită ţintă folosind instrumente şi soluţii de marketing pentru a vă creşte vânzările, pentru a vă mări imaginea de marcă şi rolul în calitate de consultant de încredere al clienţilor dvs. 

Suport tehnic prioritar

Primiţi răspunsuri rapide la întrebările tehnice şi legate de calitatea de membru beneficiind de asistenţă prioritară prin chat, e-mail sau telefon şi de un serviciu de garanţie avansat cu înlocuirea achiziţiilor Intel înainte de returnarea piesei defecte. 

Website dedicat

Un website cu o capacitate completă de răspuns care conţine informaţii tehnice şi despre vânzări pe baza propriilor preferinţe personale, precum şi informaţii legate de calitatea de membru, promoţii, instruire, cercetări şi evenimente în cadrul industriei. 

Mai multe informatii veti gasi aici >>
Inregistrati-va acum >>

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania