De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Februarie 14, 2018
CloudFest 2018 este primul festival mondial de cloud si hosting si se ...
Februarie 13, 2018
Compania Asbis, numărul patru pe piaţa locală de distribuţie IT&C, cu afaceri ...
Februarie 09, 2018
Ce se întâmplă în cazul în care combini unul dintre cele mai avansate ...
Ianuarie 29, 2018
ASBIS tocmai a devenit distribuitorul oficial al soluțiilor de stocare ...
Ianuarie 22, 2018
Intel şi alte companii din domeniul tehnologiei au fost atenţionate despre noi ...

Deveniti clientul nostru

Daca doriti sa deveniti clientul ASBIS Romania va rugam sa ne transmiteti un mesaj in pagina de contact, pentru a primi toate informatiile necesare inregistrarii.

Seagate Pulsar XT.2

Octombrie 06, 2011

Seagate, SSD, HDD, server

Seagate Pulsar XT.2

Performanţa extraordinară reală, din clasa profesională a SSD verificată de rezultatul SPC conform standardelor industriale

CUMPARA


 Seagate Pulsar XT.2 SSD

 


Performanţa extraordinară reală, din clasa profesională a SSD verificată de rezultatul SPC conform standardelor industriale

Seagate a început livrările pe canale de distribuţie ale Pulsar® XT.2 solid state drive (SSD) care îmbină performanţa extraordinară şi constantă cu integritatea datelor şi  rezistenţa unităţii necesare pentru cele mai solicitante medii de lucru profesionale, şi este pe punctul de a începe livrările pe canale de distribuţie pentru Pulsar.2™ SSD, prima unitate SSD cu memorie flash de tip Multi-Level Cell (MLC) de la un producător de unităţi profesionale HDD, la 29 iulie.

Unitatea SSD Pulsar XT.2  îmbină memoria flash de tip Single-Level Cell (SLC) cu o interfaţă nativă serială ataşată (SAS) de 6Gb/s transformând-o astfel în cea mai rapidă unitate din portofoliul Seagate. Unitatea SSD de 2,5-inch cu o capacitate de până la 400GB este optimizată pentru sarcini de lucru complexe, mixte, tipice mediilor de lucru profesionale, precum procesări de tranzacţii online (OLTP), indexări baze de date sau web, şi email.

 Unitatea SSD Pulsar.2 a fost proiectată special pentru centre de date, spre deosebire de unităţile tradiţionale SSD de tip MLC proiectate pentru aplicaţii de consum, care nu posedă integritatea robustă a datelor şi fiabilitatea necesare pentru aplicaţii profesionale. Unitatea, cu o capacitate de până la 800GB, detectează şi corectează automat orice număr de erori de date care în caz contrar ar putea interfera cu operaţiunile obişnuite ale unităţii, livrând raportul preţ/ performanţă, integritatea datelor şi rezistenţa necesare pentru aplicaţiile profesionale ce impun performanţă sporită. Unitatea SSD Pulsar.2 este compatibilă cu interfeţe native seriale SAS de 6Gb/s şi interfeţe seriale ATA (SATA) de 6Gb/s pentru stocare primară şi secundară pe server.

“Majoritatea furnizorilor de unităţi SSD nu sunt pe deplin conştienţi de nevoile corporaţiilor,” a afirmat Jim Handy, Analiză Obiectivă. “Acestea nu au nevoie doar de o interfaţă rapidă precum SAS, Fibre Channel, sau PCIe şi nivele IOPS de la zeci până la sute de mii. Fără integritate a datelor şi fiabilitate, o unitate SSD nu are nicio valoare pentru majoritatea utilizatorilor profesionali. Poziţia incontestabilă de top a Seagate pe piaţa unităţilor HDD profesionale a ajutat societatea să înţeleagă în profunzime necesitatea integrităţii datelor şi rezistenţei.”

Performanţa Pulsar® XT.2 validată de rezultatul SPC-1C conform standardelor industriale

Unitatea SSD Pulsar XT.2 400GB  este conformă cu standardele riguroase ale Consiliului pentru evaluarea performanţelor de stocare (SPC), un consorţiu neutru de vânzători care defineşte, administrează şi promovează repere pentru evaluarea performanţelor de stocare conform standardelor industriale, pentru o performanţă constantă şi durabilă de clasă profesională. Noul Rezultat SPC-1C a demonstrat că unitatea SSD Pulsar XT.2 livrează o performanţă durabilă a dispozitivelor de stocare de care corporaţiile au nevoie permanent – indiferent de complexitatea volumului de lucru sau schimbarea nivelelor de intensitate intrări-ieşiri (I/O) ale serverelor.

Volumele de lucru fluctuante, gestiunea mediilor suport şi funcţiile de programare/ ştergere pot duce la o performanţă variabilă a unităţilor SSD, compromiţând abilitatea unui centru de date de a respecta acordurile stringente de prestări servicii. Aceste preocupări pot fi îndepărtate cu ajutorul unităţilor SSD care rezistă la testele de performanţă exigente ce impun dispozitivelor să suporte numărul maxim de I/O pe perioade extinse de timp.

Într-o configuraţie cu un singur dispozitiv de stocare, Unitatea SSD Seagate Pulsar XT.2  a obţinut un rezultat SPC-1C * de 20.008,82 SPC-1 IOPS cu un timp mediu de răspuns de 2,05 milisecunde într-un interval de 10 minute, comparativ cu rezultatul la un Test de rezistenţă SPC-1C de 20.011,07 IOPS cu un timp mediu de răspuns de 2,08 milisecunde într-un interval de patru ore, demonstrând o performanţă excelentă şi constantă de clasă profesională în timp.

Reperul real SPC-1C, proiectat pentru componente de stocare, este format din tipare I/O care se regăsesc în mod obişnuit în aplicaţiile de procesare de tranzacţii online (OLTP), concentrate pe puncte de acces aleatorii. Spre deosebire de testarea Iometer, care măsoară performanţa IOPS folosind măsurători discrete ale citirilor aleatorii, scrierilor aleatorii, citirilor secvenţiale sau scrierilor secvenţiale, reperele SPC-1C testează componentele de stocare folosind un amestec dinamic de citiri şi scrieri aleatorii şi secvenţiale pentru a imita volumele de lucru profesionale reale. Specialiştii în domeniul stocării din întreaga lume consideră SPC ca fiind sursa finală pentru comparaţii independente şi verificabile ale performanţei aplicaţiilor reale.

Ca parte a Rezultatului SPC-1C, Unitatea SSD Pulsar XT.2  respectă şi noile cerinţe SPC-1C pentru încărcare prealabilă date. Încărcarea prealabilă reduce orice potenţiale câştiguri de performanţă pe care vânzătorii de componente de stocare le-ar putea produce prin scăderea vitezei unui dispozitiv sau limitarea accesului la anumite porţiuni de spaţiu de stocare pentru a spori artificial performanţa. Încărcarea prealabilă scrie datele aleatorii pe întreg spaţiul utilizabil al unităţii.

* Mai multe detalii aici:  
http://www.storageperformance.org/results/benchmark_results_spc1c/#c00012
 

 

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania