De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Februarie 14, 2018
CloudFest 2018 este primul festival mondial de cloud si hosting si se ...
Februarie 13, 2018
Compania Asbis, numărul patru pe piaţa locală de distribuţie IT&C, cu afaceri ...
Februarie 09, 2018
Ce se întâmplă în cazul în care combini unul dintre cele mai avansate ...
Ianuarie 29, 2018
ASBIS tocmai a devenit distribuitorul oficial al soluțiilor de stocare ...
Ianuarie 22, 2018
Intel şi alte companii din domeniul tehnologiei au fost atenţionate despre noi ...

Deveniti clientul nostru

Daca doriti sa deveniti clientul ASBIS Romania va rugam sa ne transmiteti un mesaj in pagina de contact, pentru a primi toate informatiile necesare inregistrarii.

WD® maximizeaza stocarea Enterprise cu hard disc-urile de 4 TB WD RE SAS, WD RE SATA

Octombrie 31, 2012

WD, HDD, server

WD® maximizeaza stocarea Enterprise cu hard disc-urile de 4 TB WD RE SAS, WD RE SATA

Disponibile imediat în variantele de capacitate de 1 TB, 2 TB, 3 TB şi 4 TB pentru linia SAS şi 2 TB, 3 TB şi 4 TB pentru linia SATA, hard drive-urile de 3,5 inch WD RE SAS şi WD RE SATA oferă o îmbinare puternică a caracteristicilor clasei corporate şi o capacitate superioară de a satisface cerinţele în creştere ale mediilor convenţionale critice pentru afaceri, precum şi cerinţele legate de capacitate şi performanţă sporite ale aplicaţiilor de tip cloud şi scale-out.

CUMPARATI ONLINE

WD RE SAS and WD RE SATA

All WD RE Series server drives

WD®, o societate a Western Digital (NASDAQ: WDC), şi un lider pe pieţele pentru hard drive-uri mobile, de tip desktop, de mare capacitate pentru întreprinderi şi consumatori de astăzi a anunţat că îşi va extinde ofertele de produse de stocare din clasa corporate prin lansarea noilor hard drive-uri WD RE SAS şi WD RE SATA cu capacităţi de până la 4 TB, cele mai mari de pe piaţă la ora actuală. Disponibile imediat în variantele de capacitate de 1 TB, 2 TB, 3 TB şi 4 TB pentru linia SAS şi 2 TB, 3 TB şi 4 TB pentru linia SATA, hard drive-urile de 3,5 inch WD RE SAS şi WD RE SATA oferă o îmbinare puternică a caracteristicilor clasei corporate şi o capacitate superioară de a satisface cerinţele în creştere ale mediilor convenţionale critice pentru afaceri, precum şi cerinţele legate de capacitate şi performanţă sporite ale aplicaţiilor de tip cloud şi scale-out.

“Dată fiind nevoia avidă pentru capacităţi de stocare regăsită pe toate segmentele pieţei, WD oferă atât interfeţelor SAS cât şi interfeţelor SATA ale WD hard drive-uri RE de 4 TB pentru a veni cel mai bine posibil în sprijinul aplicaţiilor de tip cloud publice şi private,” declară Doug Pickford, director senior de business marketing al unităţii corporate a WD. “WD este în continuare un pionier pe segmentul de piaţă pentru dispozitive de 3,5 inch cu o capacitate optimizată, în mod special, iar drive-urile WD RE SAS şi SATA de 4 TB sunt proiectate, testate şi optimizate pentru memorii de stocare şi aplicaţii corporate, oferind o capacitate cu 33% mai mare decât drive-urile disponibile până acum şi până la 2,4 PB capacitate brută într-un singur pachet corporate.”

“Cu ajutorul noilor 7.200 hard drive-uri de 4 TB oferite de WD, seria Dell PowerVault MD3 va oferi clienţilor cea mai mare capacitate de stocare de până acum.” a afirmat Brett Roscoe, director general şi director executiv, PowerVault şi soluţii de management date, Dell Storage. “Noile hard drive-uri de 4 TB din cadrul seriei recent lansate MD3 Dense vor permite clienţilor să stocheze chiar mai multe date pe o soluţie cu formă compactă, cu până la 240 TB de memorie pentru date într-un singur dispozitiv dens şi până la maxim 720 TB folosind un singur dispozitiv MD3 Dense şi două anexe de extensie MD3 cu 60 discuri.”  

Caracteristicile noilor hard drive-uri WD RE SAS şi WD RE SATA includ:

Port dual, conectivitate duplex completă: Ideal pentru topologii corporate de top critice pentru afacere.

1,4M ore MTBF / 1,2M ore MTBF: Oferă cel mai ridicat nivel de fiabilitate 24x7 şi aplicaţii cu până la 100% capacitate de ocupare pentru WD RE SAS şi respectiv SATA.

Ecologic: Respectă DirectivaRoHS privind restricţiile de utilizare a anumitor substanţe periculoase, componente cu conţinut redus de halogen.

Tehnologie de încărcare rampă NoTouch™: Capetele de înregistrare nu ating niciodată discurile asigurând astfel o uzură semnificativ mai redusă a capetelor şi mediilor de înregistrare precum şi o mai bună protecţie a drive-ului în tranzit.

Acţionare în două etape (DSA) şi tehnologia de alimentare şi rulare cu acceleraţie rotativă (RAFF™): Cea mai bună funcţionare şi performanţă din această clasă atunci când drive-urile sunt utilizate pe un cadru predispus la vibraţii, cu mai multe drive-uri.

Cea mai mare capacitate: Perfect pentru soluţii de stocare corporate cu capacitate maximă, cum ar fi scale out, cloud storage, dispozitive RAID şi NAS;o capacitate de stocare masivă disponibilă de 2,4 PB (cu 10 4U, anexe cu 60 nişe).

Cea mai mare fiabilitate: platformă cu 5 discuri, 800 GB per placă, interfaţă SAS, rate de transfer de 6 Gb/sec. pentru o performanţă sporită 24x7. 

“Memoria cu o densitate ridicată, consumul redus de curent şi fiabilitatea sunt cruciale pentru Cloud, Big Data, şi infrastructurile şi serviciile centrelor de date,” a declarat Andy Morgan, director senior Platforme de Stocare la Xyratex. “Datorită calificării timpurii a produselor corporate ale partenerilor noştri precum WD pentru compatibilitate cu soluţiile noastre OneStorTM, furnizăm clienţilor noştri OEM un mijloc de a adresa aceste cerinţe şi de a profita de aceste pieţe în creştere.”  

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania