Stiri ASBIS Romania

Septembrie 19, 2002
La Conferinta Anuala ASBIS de la Limassol, domnul Andreas Bergstrom, Seagate Europe Sales Manager, a anuntat ca ASBIS a devenit distribuitorul sau numarul 1 pentru Europa de Est. Aceasta declaratie a domnului Bergstrom se bazeaza pe vanzarile de produse Seagate realizate de ASBIS in prima jumatate a anului 2002.
Septembrie 16, 2002
Grupul ASBIS a primit din partea companiei IBM premiul pentru Distribuitorul cu Expansiunea Cea Mai Rapidă la Nivel Mondial. Acest premiu, cel mai recent pentru ASBIS, reflectă eforturile Companiei de a fi Supplier of Choice (Furnizorul preferat) pentru componente de calculatoare pe pieţele noi apărute din Europa.
Septembrie 04, 2002
ASBIS Romania ofera acum transport gratuit pentru livrarea tuturor comenzilor plasate prin noul sistem online IT4profit!
Septembrie 03, 2002
ASBIS organizeaza pentru partenerii sai seminarul cu tema "Maxtor-Storage solutions for the world" care va avea loc joi, 5 septembrie, orele 9:30, Hotel Crowne Plaza, Bucuresti.
Septembrie 03, 2002
În urma testului comparativ dedicat unităţilor HDD, numărul din luna septembrie 2002, redacţia PC Magazine Romania a decernat produsului IBM Deskstar 120 GXP distincţia PC Magazine România - Alegerea Redacţiei.
http://asbis.ro/info/press.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania