Stiri ASBIS Romania

Septembrie 19, 2007
Prestigio promoveaza monitoarele LCD 19” wide - prin intermediul ASBIS, unic distribuitor in Romania al produselor Prestigio, se promoveaza formatul wide al monitoarelor LCD. Ultima promotie Prestigio prin intermediul ASBIS se intituleaza “Cumpara Prestigio 19” wide la pret de 17” !” Noul format wide al monitoarelor LCD este foarte util pentru cei ce doresc sa utilizeze Windows Vista, sa receptioneze posturi TV in format 16:9, sa vizioneze filme de pe DVD.
Septembrie 14, 2007
ASBIS a primit premiul pentru „Cel mai bun partener al anului” din partea XpertVision
Septembrie 06, 2007
ASBISc Enterprises Plc (ASBIS), unul dintre cei mai importanţi furnizori de componente PC pe pieţele emergente din regiunea EMEA, a anunţat demararea unui program promoţional intitulat „Luna plăcilor de bază Intel”. Programul va fi axat pe promovarea plăcilor desktop Intel către partenerii ASBIS din canalul de distribuţie, în Europa de Est, Rusia şi alte ţări din Comunitatea Statelor Independente.
Septembrie 05, 2007
Vinde orice PC cu Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Premium sau Windows Vista Ultimate si norocul iti surade! Noroc de 1, 2, 3 mausi optici.
Septembrie 01, 2007
ASBIS, un distribuitor dinamic de componente PC la nivel internaţional, care operează pe pieţele din Europa de Est, Orientul Mijlociu şi Africa de Nord, a anunţat lansarea campaniei „Bun – Mai Bun – Cel mai Bun”, care are scopul de a oferi partenerilor săi din canalul de distribuţie soluţii complete pentru platforme bazate pe produsele AMD.
http://asbis.ro/info/press.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania