Stiri ASBIS Romania

Februarie 27, 2012
Brandul de accesorii IT Prestigio lansează în martie aplicaţia Prestigio eReader, pentru sistemul de operare Android.
Februarie 20, 2012
ASBIS Romania, specialist in distributia de produse IT, a fost numit distribuitor de catre NETGEAR, furnizor mondial de produse de retelistica cu o tehnologie avansat.
Februarie 16, 2012
Brandul de accesorii IT Prestigio lanseaza un nou model de video recorder pentru masina: RoadRunner 500. Cu o rezolutie de 1920x1080 Full HD si inregistrare la 30 de cadre/secunda, recorderul foloseste o tehnologie avansata de compresie video, astfel incat perioada disponibila pentru filmare este mai mare.
Februarie 15, 2012
ASBIS Romania, unul dintre cei mai importanti distribuitori din domeniul IT din Romania si IN-WIN Development Inc, un producator de top, inovator, din industria PC hardware de inalta calitate si multiplu castigator al renumitei distinctii “Red-Dot Design Award”, anunta oficial semnarea contractului de parteneriat si introducerea in piata din Romania a produselor IN-WIN prin intermediul ASBIS Romania si a retelei sale de distributie.
Februarie 14, 2012
Noul hard extern de la Prestigio, Data Safe Pro, asigura securitatea documentelor stocate printr-un cod PIN, care poate fi personalizat de utilizator. Encriptarea de 256 biti si securizarea cu AES (Advanced Encription Standard), sistemul de criptare a datelor electronice folosit de guvernul SUA, permit utilizarea si vizualizarea informatiilor stocate numai de pe baza codului PIN.
Februarie 08, 2012
Incepand cu ianuarie 2012, ASBISc PLc Enterprises are drepturi exclusive de distributie pentru Microlab Electronics.
Februarie 03, 2012
Brandul de accesorii IT Canyon anunţă ediţia Canyon Stealth. Noua serie limitată se diferenţiază prin designul cool, iar puterea şi atitudinea colecţiei sunt date de culoarea neagră, cu detalii portocalii, a produselor.
http://asbis.ro/info/press.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania