Stiri ASBIS Romania

Mai 29, 2012
Aflati cum puteti fi în avantaj datorita ușurinţei în utilizare, suportului IT integrat, securitatii și productivitatii, toate concepute special pentru Small and Medium Businesses.
Mai 14, 2012
Bucureşti, 14 mai 2012 - Prestigio desfăşoară, în perioada 14-27 mai, o promoţie specială în magazinele Carrefour din Bucureşti. La achiziţionarea unui GPS Prestigio, fiecare consumator are şansa de a câştiga o excursie la Santorini, Grecia.
Mai 14, 2012
Portalul aduna clipurile video ale produselor IT intr-o locatie accesibila utilizatorilor, fara a mai fi nevoie ca acestia sa caute continut relevant pe site-uri multiple. Acum poate fi accesat la ASBIS.ro -> Stiri -> ASBIS Video Portal.
Mai 07, 2012
ASBIS Romania, filiala locala a grupului ASBIS Group si unul dintre distribuitorii importanti de produse IT din Romania, a semnat un acord pentru distributia produselor LG Electronics. Partenerii ASBIS pot achizitiona direct monitoare, LFD-uri (large format display) si unitati de disc optice LG, urmand ca portofoliul de produse de la acest producator sa se extinda ulterior.
http://asbis.ro/info/press.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania