Stiri ASBIS Romania

Februarie 13, 2020
Logitech lansează StreamCam, o nouă soluție de streaming pentru studioul tău de acasă
Februarie 07, 2020
Disponibile din februarie 2020, noile Crucial® Ballistix® și Crucial® Ballistix® MAX – cele mai performante produse de memorie pentru jocuri Crucial.
Ianuarie 29, 2020
Descoperiri ale inteligenței artificiale (AI) ce deschid calea către o conducere autonomă. O nouă eră a inovației computerelor mobile. Viitorul sporturilor și divertismentului. Intel a demonstrat toate acestea și multe altele la CES 2020, arătând modul în care compania infuzează informații prin cloud, rețea și PC și determină un impact pozitiv pentru oameni, mediul de afaceri și societate.
Ianuarie 29, 2020
Software-ul OpenStack „Train” oferă un mediu virtualizat prin InfiniBand pentru a permite latența scăzută, transferul rapid de date și In-Network Computing pe platformele cloud
Ianuarie 23, 2020
Super Micro Computer, Inc., membru Gold al Oracle PartnerNetwork (OPN), și-a consolidat expertiza testând și certificând o gamă extinsă de servere cu Oracle Linux și Oracle VM Server pentru x86 (Oracle VM), pentru a răspunde cerințelor clienților pentru aplicații cloud și virtualizare și baze de date pentru întreprinderi.
Ianuarie 23, 2020
Sistem de Stocare Modular Revoluționar construit pentru a gestiona eficient Creșterea Datelor Enterprise, Cloud și Edge
Ianuarie 21, 2020
Placa grafică AMD Radeon ™ RX 5600 XT este proiectată pentru experiența de jocuri la 1080p.
Ianuarie 17, 2020
Organizația sportivă Natus Vincere și Logitech G, lider inovator în tehnologii și echipamente pentru jocuri, au anunțat astăzi un parteneriat în care Logitech G va deveni furnizorul exclusiv de periferice pentru jocuri NAVI. Pentru ambele părți, aceasta este o alianță firească și mult așteptată.
Ianuarie 16, 2020
Utilizează aproape fiecare milimetru pătrat disponibil. Este util, puternic, arată incredibil de bine și filmele se văd grozav pe el.
Ianuarie 08, 2020
Perenio IoT se lansează pe piața globală la CES 2020 și anunță o campanie de pre-comenzi Kickstarter, care începe în martie
http://asbis.ro/info/press.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania