Show
lines
Total
321
lines found

Stiri ASBIS Romania

Mai 05, 2016
Piața de distribuție, estimată la o valoare de circa 800 de milioane de euro, începe să revină pe creștere. Despre situația pieței de distribuție IT și evoluția ASBIS Romania.
Noiembrie 06, 2015
Partenerii revanzatori ASBIS Romania au la dispozitie un adresa de email dedicata comunicarii in domeniul proiectelor si solutiilor
Noiembrie 10, 2014
ASBIS Romania a încheiat cu Legrand, specialistul la nivel global în infrastructuri electrice și digitale, un acord de distribuție a surselor neintreruptibile (UPS) și a produselor pentru cablare structurată.
Mai 11, 2014
Prestigio, o companie in continua dezvoltare lanseaza un nou produs: MultiCam 575w- Wi-Fi Digital Video Recorder
Martie 19, 2014
Prestigio, producator international de dispozitive mobile, electronice si accesorii lanseaza MultiPhone 7500.
Martie 05, 2014
Bucuresti - Prestigio, producator international de dispozitive mobile, electronice si accesorii, isi largeste gama de produse cu un nou produs cu Android pentru a transfoma orice TV intr-un Smart TV – Prestigio MultiCenter. Dispozitivul se conecteaza la TV printr-o iesire HDMI si permite redarea de continut multimedia de pe Internet si surse externe la calitate Full HD pe un ecran TV (inclusiv cinema online si IPTV).
Februarie 25, 2014
Prestigio, un brand recunoscut în 75 de țări din întreaga lume, introduce pe piața din România seria de tablete Prestigio Visconte care folosesc cele mai noi tehnologii Intel și Windows 8.1. Noile dispozitive sunt în principal destinate segmentului de întreprinderi mici și mijlocii pentru creșterea productivității și instituțiilor educaționale aflate în căutarea de noi soluții digitale pentru procesele educaționale.
Ianuarie 20, 2014
ESD sau Electronic Software Delivery este un instrument avansat de distribuție de software Microsoft si este disponibil pentru clienții ASBIS în cinci țări.
Decembrie 04, 2013
Clientii finali de smartphone-uri GSmart au sansa de a castiga unul dintre numeroasele cadouri oferite in cadrul promotiei.
Noiembrie 07, 2013
ASBIS va oferi clientilor sai din 8 tari din EMEA o gama larga de smartphone-uri ZTE, incepand cu modelele Blade V, Blade G si Grand S Flex disponibile in T4.
Noiembrie 01, 2013
ASBIS Romania a lansat programul ASBIS-DELL CLUB Public and Large Enterprise (PLE) in care partenerii sai au numeroase avantaje la achizitia produselor Dell commercial de la ASBIS Romania.
August 26, 2013
Noua generatie de GSmart de la GIGABYTE - Tuku T2, Aku A1 si Maya M1 v2 – este disponibila pentru revanzatori in stocul ASBIS Romania, unic distributor GSmart in Romania
Iulie 29, 2013
ASBIS Romania, filiala locală a Grupului ASBIS, unul dintre distribuitorii importanți din piața IT din România, a încheiat cu Dell un acord de comercializarea a gamei de produse destinate întreprinderilor și altor instituții cu dimensiuni mari.
Mai 15, 2013
Ca urmare a acordului încheiat de către ASBISC Enterprises Plc. (WSE: ASB), expert în distribuția produselor IT în zonele emergente din EMEA și Gigabyte Communications Inc. (GBC), lider în producția de smartphone-uri în Taiwan, produsele GBC vor fi comercializate și în România, în mod exclusiv, prin filiala locală a grupului. Smartphone-urile GSmart vor fi disponibile utilizatorilor finali prin intermediul rețelei naționale de parteneri ASBIS Romania.
Mai 09, 2013
De acum castigati puncte ITP (Intel Flex) preschimbabile in cadouri si cu notebook-urile si desktop-urile branded achizitionate de la ASBIS, singurul Intel Branded Distributor din Romania.
Aprilie 18, 2013
Cumpara un procesor AMD A8 sau A10 si vei primi cadou jocul original SimCity* in valoare de 59.99 USD. *Jocul este in format electronic, bonusul consta in codul de licentiere SimCity.
Ianuarie 08, 2013
CANYON anunta inceperea colaborarii pentru o noua editie cu un reputat artist olandez, Henk Schiffmacher, specializat in tatuaje. Rezultatul : o noua gama de produse cu un design unic, inedit, creat de Maestrul insusi. Noua editie Tattoo va fi disponibila in magazine in aceasta primavara in regiunea EMEA, tarile CSI si America de Sud.
Ianuarie 01, 2013
Fujitsu Romania anunta numirea Valentinei Baciu pe pozitia de Director Executiv
http://asbis.ro/info/press.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania