Deveniti clientul nostru

Daca doriti sa deveniti clientul ASBIS Romania va rugam sa ne transmiteti un mesaj in pagina de contact, pentru a primi toate informatiile necesare inregistrarii.

Show
lines
Total
309
lines found

Stiri ASBIS Romania

August 26, 2013
Noua generatie de GSmart de la GIGABYTE - Tuku T2, Aku A1 si Maya M1 v2 – este disponibila pentru revanzatori in stocul ASBIS Romania, unic distributor GSmart in Romania
Iulie 29, 2013
ASBIS Romania, filiala locală a Grupului ASBIS, unul dintre distribuitorii importanți din piața IT din România, a încheiat cu Dell un acord de comercializarea a gamei de produse destinate întreprinderilor și altor instituții cu dimensiuni mari.
Mai 15, 2013
Ca urmare a acordului încheiat de către ASBISC Enterprises Plc. (WSE: ASB), expert în distribuția produselor IT în zonele emergente din EMEA și Gigabyte Communications Inc. (GBC), lider în producția de smartphone-uri în Taiwan, produsele GBC vor fi comercializate și în România, în mod exclusiv, prin filiala locală a grupului. Smartphone-urile GSmart vor fi disponibile utilizatorilor finali prin intermediul rețelei naționale de parteneri ASBIS Romania.
Mai 09, 2013
De acum castigati puncte ITP (Intel Flex) preschimbabile in cadouri si cu notebook-urile si desktop-urile branded achizitionate de la ASBIS, singurul Intel Branded Distributor din Romania.
Aprilie 18, 2013
Cumpara un procesor AMD A8 sau A10 si vei primi cadou jocul original SimCity* in valoare de 59.99 USD. *Jocul este in format electronic, bonusul consta in codul de licentiere SimCity.
Ianuarie 08, 2013
CANYON anunta inceperea colaborarii pentru o noua editie cu un reputat artist olandez, Henk Schiffmacher, specializat in tatuaje. Rezultatul : o noua gama de produse cu un design unic, inedit, creat de Maestrul insusi. Noua editie Tattoo va fi disponibila in magazine in aceasta primavara in regiunea EMEA, tarile CSI si America de Sud.
Ianuarie 01, 2013
Fujitsu Romania anunta numirea Valentinei Baciu pe pozitia de Director Executiv
Decembrie 19, 2012
ASBIS Romania a încheiat începând cu 1 decembrie 2012 un acord de distribuție cu GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd.
Noiembrie 21, 2012
ASBIS Enterprises LTD, unul dintre cei mai importanți distribuitori din domeniul IT din zonele emergente din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, numește pe John Cușa in poziția de Country Manager al subsidiarei ASBIS Romania.
Noiembrie 19, 2012
Prezentări ale Windows® 8, ale noului Office, ale Windows Server 2012 și ale altor tehnologii și produse noi de la producători cheie din domeniul IT din România.
Octombrie 22, 2012
Brandul de accesorii IT Prestigio, unul din cei mai dinamici producatori din domeniu, numarul unu in vanzarea de GPS-uri in tarile CEE si prezent in top cinci producatori de Tablete PC, lanseaza primele trei modele de Smartphone din familia Multiphone.
Octombrie 01, 2012
Logic3 anunta disponibilitatea unui nou produs din colectia de produse premium audio Ferrari by Logic3, castile cu functie de anulare a zgomotelor exterioare (ANC).
Septembrie 10, 2012
Vino să afli cum îţi poţi ajuta clienţii să avanseze într-o nouă eră a computerelor cu cele mai noi tehnologii și a 3-a generaţie de procesoare Intel® Core™.
August 27, 2012
Bucuresti, 27 august – Canyon lanseaza o noua editie de accesorii sofisticate si cu un design unic: Seria Chrome.
August 14, 2012
Bucuresti, 14 august – Canyon are placerea de a anunta lansarea a doua modele inovative de standuri pentru tablete si iPaduri, cu design unic pentru care se asteapta brevetul de inregistrare.
August 13, 2012
PC Desktop ce raspunde tuturor necesitatile generale ale unei familii, avand un pret de aproape 200 eur (fara TVA, pret pentru firmele revanzatoare).
Iulie 09, 2012
Desktop compact fara egal, extrem de bine echipat pe partea multimedia, fiind capabil sa iti transforme televizorul intr-un dispozitiv pentru distractie
Iunie 30, 2012
Incepand cu data de 30 iunie 2012, politica de garantii a Seagate se schimba pentru a extinde perioadele de garantie la 5 ani pentru drive-uri Nearline, 3 ani pentru drive-uri electronice de consum si 2 ani pentru drive-uri desktop si notebook.
Mai 29, 2012
Aflati cum puteti fi în avantaj datorita ușurinţei în utilizare, suportului IT integrat, securitatii și productivitatii, toate concepute special pentru Small and Medium Businesses.
http://asbis.ro/info/press.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania