Show
lines
Total
325
lines found

Stiri ASBIS Romania

Mai 09, 2013
De acum castigati puncte ITP (Intel Flex) preschimbabile in cadouri si cu notebook-urile si desktop-urile branded achizitionate de la ASBIS, singurul Intel Branded Distributor din Romania.
Aprilie 18, 2013
Cumpara un procesor AMD A8 sau A10 si vei primi cadou jocul original SimCity* in valoare de 59.99 USD. *Jocul este in format electronic, bonusul consta in codul de licentiere SimCity.
Ianuarie 08, 2013
CANYON anunta inceperea colaborarii pentru o noua editie cu un reputat artist olandez, Henk Schiffmacher, specializat in tatuaje. Rezultatul : o noua gama de produse cu un design unic, inedit, creat de Maestrul insusi. Noua editie Tattoo va fi disponibila in magazine in aceasta primavara in regiunea EMEA, tarile CSI si America de Sud.
Ianuarie 01, 2013
Fujitsu Romania anunta numirea Valentinei Baciu pe pozitia de Director Executiv
Decembrie 19, 2012
ASBIS Romania a încheiat începând cu 1 decembrie 2012 un acord de distribuție cu GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd.
Noiembrie 21, 2012
ASBIS Enterprises LTD, unul dintre cei mai importanți distribuitori din domeniul IT din zonele emergente din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, numește pe John Cușa in poziția de Country Manager al subsidiarei ASBIS Romania.
Noiembrie 19, 2012
Prezentări ale Windows® 8, ale noului Office, ale Windows Server 2012 și ale altor tehnologii și produse noi de la producători cheie din domeniul IT din România.
Octombrie 22, 2012
Brandul de accesorii IT Prestigio, unul din cei mai dinamici producatori din domeniu, numarul unu in vanzarea de GPS-uri in tarile CEE si prezent in top cinci producatori de Tablete PC, lanseaza primele trei modele de Smartphone din familia Multiphone.
Octombrie 01, 2012
Logic3 anunta disponibilitatea unui nou produs din colectia de produse premium audio Ferrari by Logic3, castile cu functie de anulare a zgomotelor exterioare (ANC).
Septembrie 10, 2012
Vino să afli cum îţi poţi ajuta clienţii să avanseze într-o nouă eră a computerelor cu cele mai noi tehnologii și a 3-a generaţie de procesoare Intel® Core™.
August 27, 2012
Bucuresti, 27 august – Canyon lanseaza o noua editie de accesorii sofisticate si cu un design unic: Seria Chrome.
August 14, 2012
Bucuresti, 14 august – Canyon are placerea de a anunta lansarea a doua modele inovative de standuri pentru tablete si iPaduri, cu design unic pentru care se asteapta brevetul de inregistrare.
August 13, 2012
PC Desktop ce raspunde tuturor necesitatile generale ale unei familii, avand un pret de aproape 200 eur (fara TVA, pret pentru firmele revanzatoare).
Iulie 09, 2012
Desktop compact fara egal, extrem de bine echipat pe partea multimedia, fiind capabil sa iti transforme televizorul intr-un dispozitiv pentru distractie
Iunie 30, 2012
Incepand cu data de 30 iunie 2012, politica de garantii a Seagate se schimba pentru a extinde perioadele de garantie la 5 ani pentru drive-uri Nearline, 3 ani pentru drive-uri electronice de consum si 2 ani pentru drive-uri desktop si notebook.
Mai 29, 2012
Aflati cum puteti fi în avantaj datorita ușurinţei în utilizare, suportului IT integrat, securitatii și productivitatii, toate concepute special pentru Small and Medium Businesses.
Mai 14, 2012
Bucureşti, 14 mai 2012 - Prestigio desfăşoară, în perioada 14-27 mai, o promoţie specială în magazinele Carrefour din Bucureşti. La achiziţionarea unui GPS Prestigio, fiecare consumator are şansa de a câştiga o excursie la Santorini, Grecia.
Mai 14, 2012
Portalul aduna clipurile video ale produselor IT intr-o locatie accesibila utilizatorilor, fara a mai fi nevoie ca acestia sa caute continut relevant pe site-uri multiple. Acum poate fi accesat la ASBIS.ro -> Stiri -> ASBIS Video Portal.
Mai 07, 2012
ASBIS Romania, filiala locala a grupului ASBIS Group si unul dintre distribuitorii importanti de produse IT din Romania, a semnat un acord pentru distributia produselor LG Electronics. Partenerii ASBIS pot achizitiona direct monitoare, LFD-uri (large format display) si unitati de disc optice LG, urmand ca portofoliul de produse de la acest producator sa se extinda ulterior.
Martie 07, 2012
București, 7 martie 2012 - Monitoarele Philips vor fi distribuite începând cu luna martie și de către ASBIS România, parte a grupului Asbis Enterprises Ltd, unul dintre cei mai importanți distribuitori de produse IT&C la nivel internațional.
http://asbis.ro/info/press.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania