Produsele  Fujitsu distribuite de ASBIS ROMANIA beneficiaza de tipuri de garantie specifice, in functie de tipul produsului dvs. Pentru a afla ce tip de garantie se acorda produsului dumneavoastra va rugam sa accesati pagina de internet: http://support.ts.fujitsu.com/warranty/Index.asp?LNG=COM

Tipuri de garantie acordate de FUJITSU:

-      Collect & Return Service

-      Door to Door Service

-      Replacement Parts Warranty

-      Onsite Service

-      Bring In Service

-      Send In Service

In cazul in care produsul dvs are o defectiune, va rugam sa adresati pentru inceput FUJITSU Help Desk, angajatii nostri va vor ajuta sa diagnosticati defectele si functiile eronate. In multe cazuri veti putea sa indepartati defectiunea deja la telefon. Numerele de telefon Help Desk si adresele de mail de la centrele autorizate FUJITSU le gasiti aici: http://www.fujitsu.com/ro/about/info-center/partners/service-partner/

Raportarea defectului in perioada de garantie, sunt 4 pasi de urmat :

Pasul 1 – Pregatirea informatiilor, inainte sa contactati FUJITSU Help Desk, va rugam sa pregatiti urmatoarele informatii :

•      numele dvs, adresa, codul postal, numarul de telefon si o scurta descriere a problemei aparute

•      denumirea modelului, codul articolului si seria produsului

•      data si locatia de unde ati achizitionat produsul (copii dupa factura) si certificatul de garantie

Pasul 2 – Help Desk, contactati FUJITSU Help Desk la numerele de telefon sau la adresele de mail de mai sus. Un agent de la Help Desk va verifica la telefon problema aparuta si va incerca remedierea acesteia. Daca trebuie trimis in service agentul de la Help Desk va hotara impreuna cu dvs cand si de unde poate fi preluat aparatul. Echipamentul trebuie impachetat in cutia originala sau o cutie adecvata pentru a asigura nedeteriorarea echipamentului in timpul transportarii.

Pasul 3 – Un curier va veni la momentul si la locatia stabilita de dvs pentru a prelua echipamentul si a-l duce la centrul de service autorizat.

Pasul 4 – Returnarea echipamentului in cel mai scurt timp posibil

 

Portofoliu ASBIS Romania