Service Samsung

Va informam ca toate produsele SAMSUNG oferite beneficiaza de asigurarea garantiei direct catre utilizatorul final prin completarea de catre vanzatorul final a certificatului de garantie aplicat pe cutia produsului sau regasit in interiorul acesteia.

Perioada de garanţie se prelungeşte cu timpul de nefuncţionare al produsului, scurs de la data predării acestuia pentru reparare şi până la data repunerii în stare de funcţionare şi a notificării în scris a consumatorului despre acest lucru. Prelungirea termenului de garanţie se va înscrie în Certificatul de Garanţie de către prestatorul de servicii autorizat care a efectuat reparaţia în perioada de garanţie. 

Pentru produsele care nu respectă condiţiile de acordare a garanţiei sau care sunt în afara perioadei de garanţie, pe toata durata medie de utilizare a produsului, SAMSUNG poate asigura service contra cost prin intermediul reţelei sale de Centre de Service autorizate.

Consumatorului i se garantează că pe durata perioadei de garanţie, în condiţiile normale şi specificate de utilizare a produsului, în cazul apariţiei neconformităţilor, acestea vor fi înlăturate în primul rând prin reparare sau, dupa caz, prin înlocuire. Înlăturarea neconformităţilor se va face în Centrele de Service autorizate SAMSUNG.

Lista Centrelor de Service autorizate este menţionată pe Certificatul de Garanţie care însoţeşte produsul, precum şi pe site-ul Samsung:
 
http://www.samsung.com/ro/support/location/supportServiceLocation.do?page=SERVICE.LOCATION

Conditii de calitate si garantie la TFT SAMSUNG aici

Certificat Samsung
aici

 

Portofoliu ASBIS Romania