Show
lines
Total
916
lines found

Stiri din industria IT

Martie 14, 2018
Modelul 800P se alătură modelului Intel® Optane ™ SSD 900P, conceput pentru entuziaști și utilizatori profesioniști, și memoria Intel Optane, sunt o soluție de accelerare pentru stocarea mai lentă, cum ar fi unitățile HDD și SSD-urile SATA.
Februarie 09, 2018
Ce se întâmplă în cazul în care combini unul dintre cele mai avansate procesoare de larg consum produse vreodată cu o claritate excepțională a graficii, într-un singur cip? Află singur dacă reunești Ryzen™ cu Radeon™.
Ianuarie 22, 2018
Intel şi alte companii din domeniul tehnologiei au fost atenţionate despre noi cercetări pe teme de securitate care descriu metode de analiză software care, atunci când sunt utilizate pentru scopuri rău-intenţionate, au potenţialul de a colecta în mod neadecvat date sensibile de pe dispozitivele de computing care funcţionează conform destinaţiei lor. Intel consideră că aceste fapte nu au potenţialul de a distruge, modifica sau şterge date.
Octombrie 13, 2017
În calitate de lideri din industrie, Dell și Kensington abordează subiectul securitate extrem de serios, sistemele de blocare oferite fiind testate într-un mod foarte riguros.
Iulie 11, 2017
Cel mai vast portofoliu cu noile plăci de bază dual-socket și single-socket și cu SuperChassis optimizate pentru suportul Hot-swap NVMe
Iulie 06, 2017
Dezvoltate pentru scalabilitate și programabilitate ridicată, seria Spectrum-2 permite realizarea celor mai eficiente soluții Cloud, Hyperscale și Enterprise Data Center.
Iunie 22, 2017
Editia de vara a catalogului va la dispozitie informatii cheie legate de cele mai relevante produse Dell EMC disponbile si o modalitate de a identifica usor solutiile Dell EMC potrivite
Iunie 21, 2017
Suntem incantati să anunțăm suportul pentru crearea unui backup pe un cont Azure definit de utilizator atunci când folositi StorageCraft® Cloud Backup pentru Office 365 și G Suite de la Google.
Iunie 07, 2017
Serverele din portofoliul Dell EMC PowerEdge din noua generație, a 14-a, reprezintă platforme de calcul scalabile și sigure ce asigură o fundație ideală pentru orice inițiativă din domeniul cloud, analytics și software-defined data center.
Iunie 07, 2017
BlackBerry Workspaces este una din soluțiile care te ajuta să devii conform cu regulamentul.
Mai 10, 2017
Noul regulament General Data Protection Regulation (GDPR) - Regulation (EU) 2016/679 - a fost adoptat la 27 aprilie 2016 și va intra în vigoare la 25 mai 2018. Este un regulament prin care Parlamentul European, Consiliul European și Comisia Europeana intenționează să consolideze și să unifice protecția datelor pentru persoanele fizice în cadrul Uniunii Europene.
Aprilie 26, 2017
Plăcile de rețea Mellanox ConnectX-3, ConnectX-3 Pro, ConnectX-4 și ConnectX-4 Lx sunt singurele plăci, în acest moment, cu certificare Microsoft Server Software Defined Data Center (SDDC) Premium pentru toate vitezele standard Ethernet, respectiv pentru 10, 25, 40, 50 și 100 GbE, având prețuri începând de la 351 euro fără TVA.
Martie 20, 2017
Aflați despre cele mai productive laptopuri create vreodată de către Dell și despre alte noi produse, soluții și servicii oferite de către Dell companiilor.
Februarie 23, 2017
Supermicro (NASDAQ: SMCI), lider inovator în soluţii complete, de înaltă performanţă şi extrem de eficiente pentru servere, de stocare, reţelistică şi management, este un furnizor de top de infrastructură avansată IT/hiper-convergentă Building Block Solutions® pentru centre de date, Cloud, Enterprise, Hadoop/Big Data, HPC şi sisteme încorporate, la nivel global.
Decembrie 12, 2016
Aflați despre cele mai recente produse, soluții și servicii din zona Commercial de la Dell.
Septembrie 23, 2016
Seagate is proud to introduce the new Guardian Series of specialized internal drives.
Iunie 01, 2016
Intel Technology Provider ofera suport pentru a mentine afacerea dumneavoastra fara probleme, cunoștințele și expertiza pentru a oferi un avantaj, și recompense să crească afacerea dumneavoastră.
Iunie 01, 2016
Dacă sunteţi înscris în programul Intel® Technology Provider şi aveţi puncte de răscumpărat, o puteţi face ACUM prin intermediul voucherului ASBIS. Economisiţi la următoarea achiziţie de produse Intel şi primiţi un bonus suplimentar!
Mai 12, 2016
În acest an, AMD a lansat noi soluţii termice, care includ produsul reprezentativ AMD ventilatorul Wraith. Ventilatorul Wraith de la AMD îmbină o performanţă aproape complet silenţioasă cu un design elegant, luminos, pentru cei care cred că PC-ul nu trebuie doar să ruleze silenţios şi fără probleme, ci şi să arate bine.
Mai 03, 2016
SSD AMD Radeon R3 in stoc la ASBIS!
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania