Deveniti clientul nostru

Daca doriti sa deveniti clientul ASBIS Romania va rugam sa ne transmiteti un mesaj in pagina de contact, pentru a primi toate informatiile necesare inregistrarii.

Stiri din industria IT

Februarie 26, 2002
Microsoft Romania anunta lansarea celui mai nou sistem de operare Microsoft, Windows XP, cu interfata in limba romana. Microsoft Romania spera ca aceasta realizare va contribui la facilitarea accesului utilizatorilor romani la tehnologia informatiei, inlaturind barierele de limba.
Februarie 26, 2002
Adaptec, lider mondial in solutii de access la datele stocate, si-a anuntat patrunderea pe piata produselor Serial ATA, odata cu lansarea unui controler de stocare ASIC care va sta la baza familiei sale de controlere si carduri PCI RAID Serial ATA.
Februarie 21, 2002
Adaptec, Inc. a anuntat ca producatorul japonez de servere, Japan Computing Systems, a ales controller-ul zero channel SCSI RAID pentru a-l integra intr-un nou model de server rack.
Februarie 20, 2002
Intel Corporation si Microsoft au anuntat o initiativa pentru dezvoltarea unor design-uri de referinta pentru PDA-uri si telefoane inteligente. Proiectele de referinta, bazate pe platformele software ale Microsoft Windows Powered Pocket PC si Smartphone 2002 precum si pe arhitectura Intel PCA vor promova dezvoltarea rapida a aplicatiilor si serviciilor wireless de urmatoare generatie pe segmentele de piata destinate utilizatorilor individuali si pietei enterprise.
Februarie 14, 2002
IBM a anuntat astazi noul hard disk drive 'X' factor pentru notebook: IDE Travelstar 40 GNX. Acest model va fi oferit in capacitati de 20, 40 GB la 5400rpm. Drive-ul are o inaltime de 9.5mm.
Februarie 08, 2002
Intel a anuntat ca va lansa in acest trimestru, odata cu introducerea familiei de procesoare Intel Xeon pentru serverele dual-procesor si pentru cele multiprocesor, tehnologia Hyper-Threading, Tehnologia Hyper-Threading permite sistemelor de operare si aplicatiilor multithread sa perceapa un singur procesor fizic ca pe doua procesoare logice.
Februarie 07, 2002
Divizia de cercetare de la IBM a anuntat ca a dezvoltat prototipul unui modul de computer portabil avand dimensiunile 12,7 cm lungime, 7,6 cm latime si o grosime de 1,9 cm. Puterea de calcul este insa ca cea a unui sistem desktop sau notebook (800 Mhz, 128 MB RAM, 10 GB). Numele de cod: MetaPad.
Februarie 05, 2002
Intel definitiveaza ultimele detalii cu privire la urmasul procesoarelor pe 64 de biti, Itanium. Acesta are nume de cod McKinley si este asteptat pe piata in a doua jumatate a acestui an.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

Portofoliu ASBIS Romania