Deveniti clientul nostru

Daca doriti sa deveniti clientul ASBIS Romania va rugam sa ne transmiteti un mesaj in pagina de contact, pentru a primi toate informatiile necesare inregistrarii.

Stiri din industria IT

Aprilie 25, 2002
Compania Intel a accelerat procesoarele Xeon pentru serverele cu doua cai si platformele pentru statii de lucru, care ating acum o viteza de 2,4 GHz. Oferind un cache de nivel doi de 512 KB si construite pe baza tehnologiei Intel de 0,13 microni, noile procesoare Intel Xeon sunt primele procesoare care sunt produse pe wafere de 300 mm. Noile modele de procesoare se mai folosesc si de microarhitectura Intel NetBurst si tehnologia Hyper-Threading.
Aprilie 23, 2002
Intel Corporation a anunţat cinci noi procesoare mobile proiectate pentru cele mai mici PC-uri mobile. Aceste computere mobile ultra-uşoare dotate cu procesoarele mobile Intel Low Voltage şi Ultra Low Voltage permit utilizatorilor individuali şi celor de business o utilizare îndelungată (peste 6 ore) fara a avea nevoie de incarcarea bateriei.
Aprilie 22, 2002
Intel Corporation a anunţat că a înregistrat pe primul trimestru al anului o cifră de afaceri de 6,8 miliarde dolari, cu 2% mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului trecut. Profitul net a fost de 936 milioane dolari, cu 93% mai mare comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2001. Profitul net pe primul trimestru, excluzând costurile legate de achiziţii, a fost de 1 miliard de dolari.
Aprilie 17, 2002
La numai un trimestru de la introducerea unităţii de hard-disk pentru calculatoarele de birou de cea mai înaltă performanţă - Deskstar 120GXP - IBM este în prezent lider în ceea ce priveşte expedierile de unităţi HDD7200 RPM pentru calculatoare desktop.
Aprilie 17, 2002
Noua unitate Atlas 10K III - U320 73 GB produsă de Maxtor este prima unitate hard-disk de 10,000-RPM care beneficiază de noua interfaţă Ultra320 pentru stocarea şi transferul datelor la nivel enterprise la viteze incredibile de până la 320 MB/s, ceea ce înseamnă dublu faţă de interfaţa precedentă SCSI care era lider în domeniu, adică Ultra160.
Aprilie 16, 2002
Intel a redus preturile la procesoarele Pentium 4 si Pentium 3 pentru sisteme desktop si la mai multe modele de cipuri mobile, cu pana la 32%, pentru a face loc noilor procesoare ce vor fi lansate in urmatoarele saptamani.
Aprilie 11, 2002
Compania IBM va administra infrastructura IT a companiei Manulife Financial, companie canadiana de servicii financiare, pe o perioada de 10 ani in cadrul unui acord in valoare de 563 de milioane de dolari.
Aprilie 09, 2002
IBM a lansat recent ceea ce compania a numit "primul sistem de calcul mobil de inalta performanta care se ridica la standardele unei statii de lucru". Sub denumirea de ThinkPad A31p, notebook-ul este construit pe baza celor mai noi tehnologii wireless, de securitate si management si imbina mobilitatea unui laptop cu puterea si performanta unei statii de lucru.
Aprilie 08, 2002
Microsoft România anunţă disponibilitatea celui mai nou sistem de operare Microsoft, Windows XP Professional, cu interfaţă în limba română. Împreună cu Office XP, complet localizat, utilizatorii români au acum posibilitatea să lucreze cu uşurinţă la calculator, fără a mai avea nevoie de cunoaşterea limbii engleze.
Aprilie 02, 2002
Intel a anunţat lansarea unui nou produs din gama Pentium 4, la o viteză de funcţionare de 2,4 GHz. In ianuarie, Intel a lansat pe piaţă Pentium 4 la 2 GHz şi Pentium 4 la 2,2 GHz. Compania americană se situează pe primul loc în industria producătoare a microprocesoarelor în mare parte datorită investiţiilor în activitatea de cercetare-dezvoltare care anul trecut s-au ridicat la 5,5 miliarde de dolari.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

Portofoliu ASBIS Romania