Stiri din industria IT

Iulie 09, 2002
Intel a lansat procesorul sau Itanium 2 sau "McKinley" in productie de volum. Luni, companii ca Hewlett-Packard, Unisys au inceput sa anunte serverele bazate pe Itanium 2, care va fi disponibil la viteze de 900 MHz si 1 GHz. Cipurile vor contine cache-uri level-3 integrate variind de la 1,5 MB la 3 MB.
Iulie 05, 2002
IBM a anuntat produse noi de stocare pe banda pentru a ajuta institutiile financiare, spitalele, lanturile de magazine si alti clienti din segmentul marilor intreprinderi sa imbunatateasca felul in care isi administreaza, protejeaza si acceseaza datele. Mai exact, este vorba de un nou IBM TotalStorage Enterprise Tape Drive 3590 Model H care este mai scalabil, furnizand si capabilitati de conectitivitate si de administrare simplificata pentru IBM TotalStorage Virtual Tape Server.
Iulie 04, 2002
Procesorul Itanium 2 de la Intel va fi lansat la 900 MHz si 1 GHz si costa aproximativ la fel ca cipurile Itanium existente. Fabricantul de cipuri din Santa Clara va lansa trei versiuni ale cipului pe 64 biti pentru servere high-end saptamana viitoare: o versiune la 1GHz continand 3 MB de memorie cache de nivel trei, o versiune la 1GHz continand 1,5 MB de cache si o versiune la 900 MHz continand 1,5 MB de cache.
Iulie 03, 2002
Intel sarbatoreste livrarea PC-ului cu numarul 1 MILIARD cu procesor Intel integrat. Aceasta informatie a fost furnizata de firma Gartner Dataquest, analist in domeniul IT.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania