Deveniti clientul nostru

Daca doriti sa deveniti clientul ASBIS Romania va rugam sa ne transmiteti un mesaj in pagina de contact, pentru a primi toate informatiile necesare inregistrarii.

Stiri din industria IT

Ianuarie 28, 2003
Fujitsu Limited si Intel Corporation au anuntat astazi o colaborare strategica majora pentru a pune la punct servere destinate aplicatiilor mission critical pentru segmentul enterprise. Noile sisteme Fujitsu, care vor contine procesoare Intel si vor rula software Linux, vor completa ofertele Fujitsu - Unix de platforme tip mainframe pentru aplicatii mission-critical.
Ianuarie 23, 2003
IBM Deskstar 180GXP a câştigat de curând competiţia în vederea obţinerii râvnitului premiu „Kick Ass” din partea revistei Maximum PC cu note maxime la testele de performanţă din aproape fiecare categorie. Unitatea respectivă a fost menţionată deoarece oferă „cele mai bune produse atât în domeniul serverelor cât şi în cel al calculatoarelor de birou” printre alte componente similare.
Ianuarie 23, 2003
Compania Samsung Electronics a anunţat primul modul de memorie din industrie 4 GigaByte (GByte) Double Data Rate (DDR) Dual In-line Memory Module (DIMM). Modulul încorporează treizeci şi şase de componente DRAM sincrone (SDRAM) de 1 Gigabit (Gb) DDR care ating o densitate de 4 GByte pentru aplicaţii de înaltă performanţă precum serverele, staţiile de lucru şi supercalculatoarele.
Ianuarie 16, 2003
Intel Corporation a anuntat ca ofera sase procesoare noi destinate sistemelor mobile, inclusiv cel mai peformant prcesor Intel mobil pana la aceast data, Mobile Intel® Pentium® 4 Processor - M la 2.4 GHz. In plus, Intel anunta si chipset pentru grafica la procesoare mobile, Intel® 852GM.
Ianuarie 13, 2003
Seagate Technology HDD Holdings a anuntat ca profitul obtinut în trimestrul doi al anului fiscal a crescut comparativ cu perioada similara a anului trecut, datorit cresterii vînzarilor. Profitul companiei obtinut în trimestrul doi, încheiat la 27 decembrie, a crescut la 198 milioane de dolari, de la 124 milioane de dolari in acelasi interval al anului fiscal precedent. Veniturile companiei din trimestrul doi al acestui an fiscal au fost de 1,73 miliarde de dolari, comparativ cu 1,63 miliarde de dolari, în aceeasi perioada a anului trecut.
Ianuarie 13, 2003
Intel Corporation lucreaza împreuna cu Microsoft Corp. pentru a pune la punct un design de referinta pentru hardware-ul unui player media portabil (PMP) pentru noua platforma de software Microsoft Media2Go*. Ca urmare a colaborarii dintre Intel şi Microsoft, Samsung Electronics şi ViewSonic Corp. vor pune la punct PMP-urile de la Intel, bazate pe tehnologie XScale™ , care ruleaza pe platforma Media2Go*, care va permite consumatorilor sa acceseze materiale video şi alte fisiere media, de oriunde vor dori.
Ianuarie 10, 2003
PQI anunta noile cititoare flashcard Travel Flash TM II USB 1.1 7 in 1 Flash Card Reader/Writer (P/N: FPT-Axx-US) si USB2.0 6 in 1 Flash Card Reader/Writer (P/N: FRA3-00-U2). Aceste noi produse suporta flash-uri uzuale: CF, SM, SD/MMC, MS si IBM MIcrodrive, au o performanta sporita si mostenesc designul compact si elegant al predecesorului Travel Flash TM USB1.1 6 in 1 Flash Card Reader/Writer (P/N: FPT-Dxx-US).
Ianuarie 09, 2003
Noua tehnologie mobil wireless de procesare de la Intel Corporation va fi lansata sub marca Centrino™ mobile technology. Noua marca denumeste cea mai bun tehnologie Intel pentru notebook-uri care se bazeaz pe o noua microarhitectura de procesoare mobile, cu capacitati wireless precum şi caracteristici proiectate sa extinda durata de viata a bateriei şi o performanta fara precedent.
Ianuarie 08, 2003
Microsoft Corporation a anuntat actualizare Digital Media pentru Windows XP si versiunea finala Windows Media Player 9 Series si Windows Movie Maker 2 care imbogatesc experienta video si muzicala pentru utilizatorii care au acum posibilitati noi de editare video si realizare de filme acasa.
http://asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

Portofoliu ASBIS Romania